Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 36 m² bez realitkyKomunardů, Praha - Holešovice

Komunardů, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o velikosti 36 m2, umístěný v prvním patře (2NP) udržovaného cihlového domu s výtahem v Praze 7 - Holešovicích. V hlavní místnosti se nachází kuchyňský kout s elektrickým sporákem, troubou a lednicí. V ložnici je za dveřmi malý úložný prostor. Byt pronajímáme téměř plně zařízený. V předsíni a pokoji jsou k dispozici dvě prostorné skříně, dále jídelní stůl se židlemi, úložné skříňky s televizí, knihovna a konferenční stolek.

Koupelna byla kompletně zrekonstruovaná v roce 2019 a je vybavena novou pračkou. Vytápění a ohřev vody je centrální, okna jsou plastová, což zaručuje nízké měsíční poplatky. Na podlaze ve větší místnosti se nacházejí původní repasované parkety, v ložnici je podlaha vinylová, v předsíni a koupelně je položená nová dlažba.

Byt je světlý, okna obytných místností jsou orientována do tichého vnitrobloku. Byt je možné pronajmout zařízený nábytkem na fotografiích včetně základního kuchyňského vybavení. K bytu patří sklepní prostor (zatím není rozdělen na jednotlivé kóje), dále je možnost využívat lodžii v mezipatře.

Objekt se nachází v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností poblíž parku Stromovka, zastávka tramvaje s přímým spojením do centra (Náměstí Republiky vzdáleno 10 minut) je před domem, metro C Vltavská a Nádraží Holešovice je vzdálené dvě zastávky. Parkování je možné na ulici nebo za nízký poplatek v garážích za rohem.

Nájemné je 14 000 Kč, poplatky za služby 3000 Kč (+500 Kč další osoba), elektřina bude převedena na nájemce.

We offer to rent 2+kk apartment (36 m2), located on the second floor of an apartment building with an elevator in Prague 7 - Holešovice. In the main room there is a kitchen equipped with an electric cooker, oven and fridge. The bedroom has a small storage space behind the door. The apartment is almost fully furnished. There are two spacious closets in the hall and room, kitchen table with chairs, TV and cabinets, bookshelves and coffee table.

The bathroom was completely renovated in 2019 including a brand new washing machine. Heating and hot water are central, the windows are plastic which guarantees low monthly fees. The bigger room has a parquet floor, the bedroom has vinyl flooring, hall and bathroom have tile flooring.

The apartment is full of light and it is oriented to the quiet courtyard. It can be rented furnished as in the photographs including basic kitchen utensils. It is possible to use the cellar in the building as a storage and balcony in the mezanin.

The building is located in a neighborhood offering full amenities close to Stromovka park. Tram stop with direct connection to the center (10 min to Náměstí Republiky) is right in front of the house. Metro (C - red line) Nádraží Holešovice and Vltavská are both two stops away.

Rent is 14 000 CZK, monthly fees 3000 CZK (+ 500 CZK/2nd person), electricity plan will be transferred to the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575322
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Plocha36
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.