Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkySaarinenova, Praha - Hloubětín

Saarinenova, Praha - HloubětínVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme světlý, hezký a úplně nový byt o celkové ploše 76,0 m² ve 4. NP s výtahem na poschodí v nové rezidenční čtvrti SUOMI ul. Saarinenova 1129 v Hloubětíně. K bytu náleží parkovací stání a sklep pod zámkem. V domě je kočárkárna. Asi 100 m od domu je tramvajová zastávka linka č. 16 zhruba 3 min. jízdy na stanici metra trasy B – Kolbenova.

Byt je orientován na jihovýchod, má dvě samostatné ložnice a prosvětlený obývací pokoj se vstupem na balkon 6,9 m2. Obývací místnost je vybavená kuchyňskou linkou s ledničkou, myčkou, sklo-keramickou varnou deskou a odsavačem. V koupelně je vana a WC, k dispozici je druhý samostatný WC s umyvadlem a samostatnou místnost s přípravou na pračku. V předsíni bytu je zabudována skříň s úložným prostorem. Byt dosud nebyl nikým obýván. Počítá se s tím, že další vybavení bytu si podle svého vkusu vybere nájemce.

Měsíční nájemné činí 21 500,- plus záloha na služby 3 000,- Kč (vytápění, teplá a studená voda, výtah, osvětlení a úklid společných prostor aj.) Náklady na elektrickou energii a internet jdou na vrub nájemce. Jistota ve výši dvou měsíčních nájmů je vratná, nájemné na první měsíc předem a dále dle dohody.

Příjemné bydlení v sousedství říčky Rokytky je vhodné pro rodiny s dětmi a ty, kteří rádi tráví svůj čas aktivně - v pěší vzdálenosti je dětské hřiště, fitness louka, nedaleko je Hloubětínský zámek a přírodní park se spoustou zeleně a několika cyklostezkami. Mateřská a základní škola se nachází poblíž stanice metra Kolbenova, stejně jako oblíbený komplex galerií a kaváren Pragovka a další restaurace a drobné obchody.

Supermarket Lidl je od domu vzdálen 15 minut pěšky, v dojezdové vzdálenosti se nachází i obchodní centrum Černý Most - IKEA, Hornbach, nákupní galerie se spoustou obchodů a službami, a hypermarkety Tesco, Kika a další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575504
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.