Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 160 m² bez realitkyRadvanec - Radvanec, Liberecký kraj

Radvanec - Radvanec, Liberecký krajGaráž
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům 7+1, který se nachází ve velmi klidném a krásném prostředí v obci Radvanec - Maxov. Dům je situován na jižní stranu. V přízemí se nachází velmi prostorná kuchyň, kde je kuchyňská linka vyrobena na zakázku s moderními a kvalitními vestavěnými spotřebiči. Pracovní deska a obklady jsou z leštěného granitu. Prostorný obývací pokoj spojený s jídelním koutem z kterého lze přes francouzké dveře vstoupit na terasu. V přízemí se nachází menší koupelna se sprchovým koutem a WC, 2 pokoje pro hosty. V patře jsou 4 ložnice včetně balkónů, koupelna s vanou, sprchovým koutem a samostatným WC. V domě jsou plovoucí podlahy, dlažba. Celý dům je postaven z velice kvalitních materiálů. Součástí domu je garáž pro jedno vozidlo jejíž součástí je dálkové ovládaní vjezdové brány a tři krytá parkovací stání z boku domu. Vytápění je zde pomocí elektrického kotle s možností 2 krbů. Voda ji z veřejného vodovodu, odpad je napojen na místní kanalizaci. V oknech jsou venkovní a vnitřní žaluzie s připojením na centrální pult. Součástí domu je nádherná okrasná a udržovaná zahrada. Zahrada byla profesionálně založena včetně automatické závlahy. Voda do této závlahy je čerpána z vlastní studny. V blízkosti je obec Sloup v Čechách nacházející se v okrese Česká Lípa. Díky zdejšímu skalnímu hradu, koupališti, nové rozhledně a sousedícím Lužickým horám patří k oblíbeným cílům turistů. Třída en. náročnosti B - úsporná, dle vyhláška 78/2013 Sb.

Operace: Prodej

Typ nemovitosti: Dům, vila

Okres: Česká Lípa

Adresa: Radvanec, Maxov

Celkem podlaží: 2

Plocha zastavěná: 160 m2

Plocha vlastního pozemku: 1131 m2

Druh objektu: cihlová

Vybavení: Kuchyňská linka, Sporák, Sprchový kout, Zděné jádro, Balkón, Zahrada, Garáž, Venkovní stání, Kryté stání, Vana

Stav objektu: velmi dobrý

Dostupnost: Příměstská doprava, Auto, I. třída, II. třída, Vlak

Energetická náročnost budovy: B - Velmi úsporná | podle vyhlášky č. 78/2013 Sb

I offer for sale a family house 7 + 1, which is located in a very quiet and beautiful environment in the village Radvanec - Maxov, county Česká Lípa . The house is south facing. On the ground floor there is a very spacious kitchen, where the kitchen is made to order with modern and quality built-in appliances. Worktop and tiles are polished granite. Spacious living room with dining area from which you can access through the French doors to the terrace. On the ground floor there is reception room and guest bedroom, a smaller bathroom with shower and toilet. Upstairs are 4 bedroom including 3 with balconies, bathroom with massage bath, shower and separate toilet. The house has laminate floors, tiles. The whole house is built of high quality materials. Part of the house is a garage for one vehicle, which includes a remote control entrance gate and three covered parking spaces from the side of the house. Heating is by electric boiler with a fireplace. Water from the public water supply, the waste is connected to the local sewer. The windows are with external and internal blinds with connection to the central controller. The house has a beautiful ornamental and well-kept garden. The garden was professionally established including automatic irrigation. Water for this irrigation is pumped from its own well. Near village Sloup v Cechach is located in the district Česká Lípa. Thanks to the local rock castle, lake with beach, new lookout tower and neighboring Lusatian Mountains, it is one of the favorite destinations of tourists. Class en. B - economical, according to Decree 78/2013 Coll.

Operation: Sales

Property type: House, villa

District: Ceska Lipa

Address: Radvanec, Maxov

Total floors: 2

Size: 160 m2

Area of ​​own land: 1131 m2

Object type: brick

Amenities: Kitchen, Stove, Shower, Brick core, Balcony, Garden, Garage, Outdoor parking, Covered parking, Bath

Condition of the object: very good

Availability: Suburban transport, Car, Class I, II. class, Train

Energy performance of the building: B - Very efficient | pursuant to Decree No. 78/2013 Coll

--

Iva Barber

Ivuli@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575556
Dispozice7+1
Dostupné od22. 9. 2019
StavNovostavba
PENBB
Plocha160
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 131
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadvanec, Maxov
🚶 709 m (9 min)
PoštaSloup v Čechách
🚘 1 897 m (5 min)
Obchod
🚘 1 872 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 916 m (7 min)
RestauraceU mlýna
🚘 962 m (3 min)
LékárnaPilulka
🚘 3 745 m (7 min)
Škola
🚘 2 049 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 2 038 m (6 min)
SportovištěRanč Pilgrim
🚘 2 841 m (7 min)
Hřiště
🚘 943 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.