Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 120 m² bez realitkyVšestary - Všestary, Královéhradecký kraj

Všestary - Všestary, Královéhradecký krajČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronájem rodinného domu v osobním vlastnictví v obci Všestarech 5 km od Hradce Králové. Novostavba se nachází v klidné zástavbě, v obci je mateřská a základní škola( 300m), pošta, obecní úřad, obchod Hruška, bazen apod. Dopravní dostupnost bus a vlak. V obci je vlakové nádraží a zastávka, pravidelné vlakové spoje na Hradec Králové, cesta trvá 6min .

Dispozice přízemí: předsíň , technická místnost a samostatné WC, koupelna, pracovna, obývací pokoj s jídelnou a francouzským oknem se vstupem do klidné zahrady. V obyvacim pokoji je krb s výměníkem , který vytopi podlahu v celém domě .Kuchyň je vybavena :sklokeramicka deska, trouba,digestoř, lednice. V 1. patře jsou 3 pokoje, z dvou je vstup na balkón, dále prostorná koupelna s vanou a WC, po celém domě výtápěná podlaha. Pod střechou je prostorná půda s extra úložným prostorem, dostupná výsuvným schodištěm. Parkování v garaži a take před domem na vlastním pozemku s dlážděným vjezdem. O budoucím prodeji není uvažováno, preferován dlouhodobý pronájem. Nemovitost je v top stavu, připravena k nastěhování, k dispozici ihned. V případě vážného zájmu, volejte 774164500

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575557
Dispozice5+kk
Dostupné od16. 9. 2020
StavNovostavba
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Plocha pozemku800
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.