Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyK Parku, Konstantinovy Lázně - Konstantinovy Lázně, Plzeňský kraj

K Parku, Konstantinovy Lázně - Konstantinovy Lázně, Plzeňský kraj
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází pouze cca 200 m od lázeňského centra s lázeňským parkem a Prusíkovým pramenem. Jedná se o lázeňskou lokalitu, obklopenou lesy a o jednu z ekologicky nejčistších oblastí Čech. Občanská vybavenost v obci - mateřská a základní škola, pošta, zdravotní středisko, lékárna, restaurace, potraviny, Wellness centrum Konstantin - relaxační plavecký bazén, vířivky, aroma sauna, finská sauna, parní lázeň, Kneippovy chodníčky, fitness centrum. V okolí více než 450 km cyklotras a mnoho značených turistických tras.

Bytová jednotka je o velikosti 63,54 m2 + balkon 1,8 m2, sklepní koje 1,25 m2 a společné prostory (prádelna, sušárna, kočárkárna). Nová venkovní zateplená fasáda celého domu (rok 2019). Nová okna plastová. Vlastní plynový kotel pro ústřední vytápění a ohřev teplé vody. V obytných pokojích jsou původní zachovalé dřevěné parkety. Původní umakartové jádro sociálního zařízení, včetně zřizovacích předmětů. Byt vhodný k rekonstrukci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575612
Dispozice3+1
Dostupné od23. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníPlynové
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.