Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyGruzínská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Gruzínská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu útulný byt 1+1 v Plzni na Slovanech - ulice Gruzínská. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí řadového rodinného domu se 3 byty nad sebou. Byt je prostorný: pokoj 20,5 m2, kuchyně 18 m2, předsíň 5 m2, koupelna 4,5 m2, samostatné WC a komora. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (varná deska, digestoř, el. trouba, lednička). Byt je vybavený dřevěným nábytkem (viz foto). Na podlahách jsou parkety, dřevěná prkna a dlažba. Do bytu je vhodné pořídit pračku kombinovanou se sušičkou, při ukončení nájmu je možný odkup tohoto vybavení. Byt je určen pro 1 osobu - nekuřáka, bez zvířat.

Topení je řešeno plynovým kotlem pro celý dům, v bytě jsou instalovány poměrové měřiče tepla. Teplá voda je ohřívána v bojleru. Zálohy na užívání bytu jsou 2 500 Kč. Zahrnují vodu, elektřinu a topení. Na základě odečtů skutečné spotřeby probíhá 1x ročně vyúčtování. Do bytu je zaveden internet - UPC, ten součástí zálohových plateb není.

V okolí bytu je výborná občanská vybavenost (Galerie Slovany, Bazén Slovany, TJ Lokomotiva Plzeň), 2 min chůze je zastávka tramvaje č. 1

We offer for rent a cozy apartment 1 + 1 in Pilsen in Slovany - Gruzínská street. The apartment is located on the ground floor of a terraced house. The apartment is spacious: room 20.5 m2, kitchen 18 m2, hall 5 m2, bathroom 4.5 m2, toilet 1 m2, pantry 1m2. The kitchen is equipped with a new kitchen including appliances (hob, hood, oven, refrigerator). The apartment is equipped with wooden furniture: in the kitchen a table and 4 chairs; in the room 2 wardrobes, 2 bookcases, work desk and bedside table; in the hallway shoebox and locker. The floors are parquet or wooden planks and tiles.

Heating is solved by a gas boiler for the whole house, in the apartment are installed ratio heat meters. Hot water is heated in the boiler. Deposits for the use of the apartment are CZK 1,800. They include water, electricity and heating, based on readings of actual consumption, billing takes place once a year. The apartment has internet - UPC, it is not part of advance payments.

There is a perfect sports activity in the vicinity of the apartment (Dvořák Gallery, Slovany Swimming Pool, Lokomotiva) and excellent transport accessibility to the center (2 min walk from tram stop no. 1)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575654
Dispozice1+1
Dostupné od1. 2. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLiliová
🚶 213 m (3 min)
PoštaPlzeň 8
🚶 554 m (7 min)
ObchodAsia večerka
🚶 164 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 559 m (7 min)
RestauraceU Bílého koníčka
🚶 310 m (4 min)
LékárnaPlzeňská lékárna
🚶 240 m (3 min)
ŠkolaMasarykova ZŠ
🚶 414 m (5 min)
Mateřská škola80. mateřská škola Plzeň
🚶 736 m (9 min)
Sportoviště
🚘 851 m (3 min)
HřištěJetýlek
🚶 241 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.