Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 84 m² bez realitkyBaranova, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Baranova, Praha - VinohradyVýtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce44 800 Kč


Krásný zrekonstruovaný podkrovní mezonetový byt 2 + KK, 84,5 m2, 6.patro, s výtahem se nachází v žádané lokalitě na rozhraní Žižkova a Vinohrad. Byt je vybaven klimatizací, z chodby s prostornou skříní je vstup do hlavní místnosti, ze které je nádherný výhled na Žižkovskou věž, ložnice s výhledem do vnitrobloku zajišťuje klid. Zařízená kuchyňská linka, myčka, lednice s mrazákem, koupelna je moderní s pračkou, velkým sprchovým koutem, bidetem a WC, v koupelně je plynový kotel.

Výborné dopravní spojení - metro A, stanice Flora nebo Jiřího z Poděbrad , tramvajové spoje na Vinohradské třídě.

v okolí se nachází nepřeberné množství kaváren a restaurací, populární farmářský BIO trh na nám. Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v docházkové vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.

A new maisonette sub-roof in the 6th floor with lift, 84.5 sq. m. newly reconstructed. Located in prominent area of Vinohrady / Žižkov (Prague 3). The appartement is equipped with air-condition, large wardrobe in the entrance corridor, beautiful view to the Žižkov tower and all nearby church towers from the main living room. Silent view to the central closed garden block from the bedroom. Fully equipped kitchen, dishwasher, fridge, bathroom with modern washmachine, shower enclosure, bidet, WC and gas heater.

Excellent transport connection – underground stations Flora and Jiřího z Poděbrad within 5 minutes walking distance, tram on Vinohradská street.

The area is particularly popular due to numerous cafeterias, bio-market, a lot of English-speaking pre-schools, theatre Na Vinohradech and relaxing green / picknick area Riegerovy sady.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575756
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.