Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m²Nad Popelkou, Praha - Smíchov

Rezervováno
Nad Popelkou, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 800 Kč

+ Poplatky za služby2 565 Kč
+ Vratná kauce15 365 Kč


Nabízím byt k pronájmu ve velmi klidné části Smíchova. Byt je po kompletní rekonstrukci a nově vybaven. Součástí je TV, kombinovaná lednice, varná deska, mirkrovlnná trouba, pračka. K domu náleží i zahrada a půda, kterou lze využívat. Byt se nachází v klidné a bezpečné lokalitě Praha 5 – Malvazinky, ulice Nad Popelkou. Jedná se o vilovou čtvrť na jednom ze 4 Smíchovských kopců. Skvělá dostupnost parkování a MHD (10 min. pešky od metra Anděl nebo tram, bus). Výborné sportovní a kulturní vyžití (tenis, hokej, beachvolejbal, nohejbal, běžečká dráha) v zelené zoně, vysoko nad Prahou.

I offer an apartment for rent in a very quiet part of Smichov. The apartment is after complete reconstruction and newly equipped. There is TV, combined fridge, hob, microwave, washing machine. The house has a garden and land, which can be used. The apartment is located in a quiet and safe location Prague 5 - Malvazinky, street Nad Popelkou. It is a residential area on one of the 4 Smichov Hills. Excellent access to parking and public transport (10 minutes walk from metro Andel or tram, bus). Excellent sports and cultural activities (tennis, hockey, beach volleyball, netball, cross-country track) in the green zone, high above Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575775
Dispozice1+kk
Dostupné od3. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.