Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPastrnkova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Pastrnkova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 297 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Hledáte moderní bydlení v blízkosti centra Brna? Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi nově zrekonstruovaný byt o dispozici 2+kk ve 2.NP bytového domu na ulici Pastrnkova.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí - nové podhledy, elektroinstalace, vodoinstalace, plastová okna, v koupelně je použit obklad nadčasového vzoru a kvalitní zařizovací předměty. V celém bytě je udělána zcela nová skladba podlahy, jsou použity laminátové podlahy a elektrické podlahové vytápění, které zaručí komfortní provoz bytu. Předpokládané náklady na provoz bytu jsou 2.500 Kč + vlastní spotřeba elektřiny.

Revitalizací prošel i celý bytový dům, ze kterého zůstalo pouze obvodové zdivo, schodiště a stropní trámy. Nové jsou společné prostory - chodba, schodiště, sklepy. Dům je kompletně zateplený, jsou použita okna s izolačním trojsklem a díky tomu bytový dům spadá do energetické náročnosti třídy B.

Bytový dům se nachází ve výborné lokalitě, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost - restaurace, obchody, kavárny, lékárna, základní a mateřská škola, zastávka MHD je vzdálena jen minutu chůze.

Nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají své bydlení v klidné části Brna, ale pořád v blízkosti centra nebo jako investice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575852
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha48
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.