Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyHorolezecká, Praha - Hostivař

Horolezecká, Praha - HostivařVýtah
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji ATELIÉR1+kk v osobním vlastnictví s orientací na S/V o celkové ploše 34 m2 s 3m balkonem. Jde o nově zkolaudovanou novostavbu a byt je situován v 6.NP nového elegantního šestnácti podlažního objektu navrženého ateliérem vynikajícího architekta Aulického v klidné velmi vyhledávané lokalitě Prahy 10 - Hostivař. Energetický štítek budovy: B - velmi úsporná stavba.

V ateliéru je vše nové a nebylo v něm dosud bydleno. Je instalován velký sprchový kout a sprchový panel s termostatickou hlavicí, závěsná toaleta, velkoformátové obklady. Podlaha v předsíni a koupelně velkoformátová dlažba, v obytné místnosti světlý javor parketový. Vyvedena příprava na kuchyň, nadstandardní obložky, dveře a kliky.

Výborné umístění nedaleko lesoparku, Hostivařské přehrady a plaveckého bazénu. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí - školy, školky, obchody, restaurace, hypermarkety LIDL, BILLA. Dům přímo sousedí s nově budovanou pasáží služeb (kadeřnictví, prodej květin, kavárna atd.) Tramvaje 22, 26, a jejich noční linky: 350 m, Autobusy 125, 154 a 183:, cca 150 m od domu. Tenisové kurty, golfové hřiště, fotbal: cca 600 m, Hostivařská přehrada: 1 km. Lesopark: cca 500 m. V budoucnosti je v plánu nová stanice metra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575891
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží6
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha34
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.