Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkyStaré Město - Malá Véska, Moravskoslezský kraj

Staré Město - Malá Véska, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné6 110 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce12 220 Kč


K pronájmu krasný byt velikosti 2+1, 2 samostatné pokoje (každý s výstupem na vlastní předzahrádku), kuchyň a koupelna společné. Byt je umístěn v uzavřeném areálu s pouze celkově 6 domů, se společnou velkou zahradou s altánem

v krásném prostředí v přírodě Jesenických hor. Pohodlná vzdálenost do města Bruntál (parkoviště vlastního vozu možno přímo v areaálu, nebo dostupné autobusem se zastávkou přímo před rezidencí). Jedná se o byt samostatný, umístěn v novostavbě přízemního domu s 4 až 5 byty (navazující v přízemí, žádné patro, soukromí). Byt je zateplený a má podlahové vytápění, je nevybavený. Cena za nájem je 6110Kč, kauce podmínkou. Vvhodné pro starší pár nebo starší paní/pána popř rodinné příslušníky. Velmi klidné a bezpečné, ostatní rezidenti jsou věkově 65+. Pro více informací neváhejte nás kontaktovat. K nastěhování ihned. Velmi pěkné pro seriozní a dlouhodobé nájemce. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575978
Dispozice2+1
Dostupné od24. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha47
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.