Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyU Vojanky, Praha - Košíře

U Vojanky, Praha - Košíře
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu moderní byt 3kk nebo 2+pracovna celkem 76m2. Byt je po kompletní rekonstrukce včetně potrubí a rozvodu. Tento nádherný, slunný byt se nachází v 3 patře soukromé rezidence U Vojanky v klidné lokalitě Praha 5, Košíře. Byt sestává z prostorného obývacího pokoje, kuchyňský kout, ložnice,šatna, sprchový kout se záchodem. V byte se instaluje nova moderní kuchyňská linka včetně spotřebiče (lednička s mrazničkou, horkovzdušná trouba, sporák, myčka). Parkovaní je za příplatek v areálu, nebo na ulici zdarma , k bytu patří sklepní kóje.Velkou výhodou třeba pro rodiny s dětmi je společná zahrada. Areál je cely uzavřeny.Cela rezidence má jen 6 bytu.

Stylové bydlení v klidné části Prahy 5 plné zeleně, avšak nedaleko do centra města. Kompletní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost. Dopravní dostupnost do centra je výborná – autobus MHD k metru Anděl (zastávka 1 min. chůze od domu).Byt je volný ihned. Domácí zvířata jsou vítaná..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576039
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.