Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyNa Sklárně, Nýřany - Nýřany, Plzeňský kraj

Na Sklárně, Nýřany - Nýřany, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+kk, 54m² s garáží v domě,

Na Sklárně, Nýřany celková cena 1 800 000 Kč

Nabízím k prodeji družstevní podkrovní byt s garáží, dispozice bytu 2 + kk o velikosti 54 m2. (původní stavební návrh byl 2+1)

Byt se nachází v 3. patře cihlového domu, bez výtahu v klidné části obce Nýřany. Na předsíň navazuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC a ložnice. Podlaha v obývacím pokoji s kuchyňským koutem je keramická dlažba, kuchyňská linka je vybavena vestavěnou troubou, lednicí a myčkou nádobí, sklokeramická deska, vše velice zachované. Součástí linky je i kombinovaná pračka se sušičkou, kterou si plánuji odstěhovat. Při velkém zájmu ale mohu při úpravě ceny také ponechat. Linka je zvýšená vůči standardu. Lze upravit štelovacími nožičkami. Na linku do obývací části místnosti navazuje knihovna a skříňka s úložným prostorem.

V ložnici je dodělávaná prkenná podlaha, celostěnná vestavěná skříň s velkými úložnými prostory a pod oknem vestavěný pracovní stůl vhodný pro studia nebo práci z domova.

V koupelně se nachází jak sprchový kout tak velká vana. Umyvadlo je součástí skříňky která je umístěna na zvýšeném soklu. Vytápění a teplá užitná voda je zajištěna plynovým kotlem, který je umístěn na chodbě a ukryt ve vestavěné skříni, která dále funguje jako sezonní botník. K bytu náleží sklepní kóje, a garáž standardní velikosti se zapojenou elektřinou s vjezdem u vchodových dveří domu. Jedná se o klidnou lokalitu města s veškerou občanskou dostupností. V domě je společná sušárna a kočárkárna. Stav objektu je velmi dobrý. V roce 2022 je plánováno převedení družstevních podílů bytů do osobního vlastnictví a změna na Společenství vlastníků. Více informací web družstva: https://www.sndnyrany.cz/

V okolí je veškerá občanská vybavenost – škola i školka, kulturní dům, hlavní centrum – náměstí s obchody, lékárnou, poštou a další vybaveností 1000m, vlakové nádraží 1000 m, autobusová zastávka do Plzně před domem 100m. Denní parkování před hlavním vchodem.

Zajistím přípravu smluv.

Prohlídka možná kdykoliv, zajistí maminka v důchodu. Prodej plánuji z důvodu stěhování do většího. Byt je dostupný okamžitě po platbě a převodu družstevního podílu.

Realitní kanceláře prosím nekontaktovat.

Gabriela Raková, gabriela.rakova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576496
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.