Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 85 m² bez realitkyNučice - Nučice u Rudné, Středočeský kraj

Nučice - Nučice u Rudné, Středočeský kraj
Cena6 640 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 160 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu v osobním vlastnictví, Nučice. V žádané lokalitě v těsné blízkosti Rudné u Prahy. Praha západ.

Nabízíme ke koupi nízkoenergetický rodinný dům s dispozičním řešením 4 + kk. o obytné ploše 85 m² + 15 m² venkovní zastřešená terasa, jež tvoří polovinu dvojdomu se zahradou. Pozemek je o velikosti 231 m². Jedná se o novostavbu z r. 2010, která se nachází v okrajové, velmi klidné části obce, mimo silniční komunikace. Výhled do zeleně. Nejbližší okolí je tvořeno ukončenou zástavbou s příjemnou atmosférou. V docházkové vzdálenosti je udržované hřiště na disk golf, les a lokalita svým přírodním charakterem vybízí na procházky po okolí.

Do domu se vchází předsíní 5,8 m², s úložnými prostory, z níž je vstup také do technické místnosti a na samostatné WC. V přízemí je obývací pokoj 25 m², s proskleným vstupem do zahrady. Na obývací pokoj navazuje kuchyňský kout 9 m², vybavený kvalitními spotřebiči. Po moderním dřevěném schodišti se vchází do 1 patra, kde jsou tři ložnice 14,7 m², 10,4 m², 8,4 m². Všechny jsou vybavené vestavěnými skříněmi s dostatečnými úložnými prostory. Dále je v 1 p. prostorná koupelna 5,7 m² s vanou a WC. Podlaha je tvořena plovouci imitací dřeva. V kuchyňské části a koupelně je dlažba. Pod střechou je pochozí půda. Půda je dostupná výsuvným schodištěm.

Dům je vytápěn ústředním topením z el. kotle. Teplou vodu poskytuje el. bojler. Plynová přípojka, pro případnou změnu, je na hranici pozemku. Parkování pro dva vozy je zajištěno jedním místem na oploceném pozemku - předzáhrádce s dlážděným vjezdem (brána na dálkové ovládání) a pro druhý vůz před domem. Energetický štítek B - velmi úsporná budova, kde jsou přiměřeně nízké spotřeby tepla. Dům je samozřejmě napojen na veřejnou kanalizaci. V domě je anténní rozvod TV a UTP + wifi (internet) s připojením do všech místností.

Součástí prodeje je také zahradní domek na pozemku, vč. vybavení na údržbu zahrady (benzínová a strunová sekačka, křovinořez, zahradní nářadí, atd.). S terasou sousedí dětské pískoviště chráněné plachtou.

V obci je mateřská i základní škola (300 m), pošta, večerka a tři restaurace (pizzerie), hřiště, tenisové kurty apod. V nedaleké Rudné je několik praktických lékařů. Dopravní dostupnost bus 20 min na Zličín. (zastávka 60 m do domu). Autem cca 8 min. do obchodního centra Metropole Zličín nebo parkoviště P/R, Zličín, po dálnici D 5 potom cca 14 minut např. do Motola.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576557
Dispozice4+kk
Dostupné od3. 2. 2020
StavVelmi dobrý
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha85
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku231
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.