Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBřezinova, Praha - Karlín

Rezervováno
Březinova, Praha - KarlínČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


K pronájmu nabízíme zrekonstruovaný byt 2+kk. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží rekonstruovaného cihlového činžovního domu v Březinově ulici, Praha 8 – Karlín situovaný do klidného vnitrobloku.

Prvním pokojem je obývací pokoj (22 m²) s patrem na spaní, konferenčním stolkem, dvěma křesly a velkou šatní skříní. Další místností je jídelna s kuchyňským koutem (18 m²) vybavená kuchyňskou linkou, mikrovlnnou troubou, plynovým sporákem a troubou, myčkou, lednicí s mrazničkou, jídelním stolem a čtyřmi židlemi. Na kuchyň navazuje komora s policemi. Koupelna je vybavená umyvadlem, sprchovým koutem, WC, pračkou a třemi dřevěnými policemi. Poslední částí bytu je vstupní chodba vybavená nástěnným věšákem, botníkem a šatní skříní se zrcadlem a dvěma šuplíky. Byt je vytápěn plynovými kamny WAW a na podlaze jsou položeny dřevěné parkety.

Byt je vhodný pro všechny, kdo ocení krásnou atmosféru starého Karlína, výlety do centra vzdáleného tramvají 5 minut, nebo vycházky po břehu Vltavy.

Nastěhování je možné ihned a smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. Vratná kauce je stanovena na dva měsíční nájmy. V bytě je možné mít přihlášeno trvalé bydliště. Nájem je 17.000 Kč + záloha na elektřinu, plyn a služby spojené s nájmem ve výši 3.000 Kč za měsíc.

We offer a renovated apartment 2+kk. The apartment is located on the third floor of a renovated brick apartment building in Březinova street, Prague 8 - Karlin situated to a quiet courtyard.

The first room is a living room (22 sqm) with a sleeping floor, a coffee table and two armchairs and a large wardrobe. Another room is dining room, equipped (18 sqm) with kitchen unit, microwave oven, gas stove and oven, dishwasher, fridge / freezer, dining table and four chairs. Next to the dining room there is a pantry with shelves. The bathroom is equipped with sink, shower, toilet, washing machine and three wooden shelves. The last room of the apartment is an entrance hall equipped with wall hanger, shoe rack and wardrobe with mirror and two drawers. The apartment is heated by gas stove WAW and on the floor there are wooden parquet.

The apartment is suitable for all who appreciate the beautiful atmosphere of old Karlin, trips to the city center by tram 5 minutes, or walks on the banks of the Vltava river.

It is possible to move in immediately and the contract is concluded for one year, with the possibility of extension at mutual satisfaction. Refundable deposit is set at two monthly rents. It is possible to have a permanent residence in the apartment. The rent is 17,000 CZK + deposit for electricity, gas and services connected with a rent of 3,000 CZK per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576566
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.