Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 49 m² bez realitkyTůmova, Praha - Košíře

Tůmova, Praha - KošířeMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Exkluzivně nabízíme k pronájmu moderně zrekonstruovaný slunný byt (východ, západ) o velikosti 2+1 (49m^2) v klidném bytovém domě ve vyhledávané lokalitě 2 minuty od zastávky tram, bus Kavalírka a jen pár kroků od městského lesoparku Cibulka-Motol. Na metro Anděl a do obchodní zóny Smíchov 10 min tramvají, do centra potom cca 15-20 min tramvají. Byt disponuje soukromou terasou o výměře 22 m^2 orientovanou do uzavřeného vnitrobloku. Byt se nachází v 1 NP. Součástí obývacího pokoje je velká vestavěná skříň, pohodlná křesla s rozkládací pohovkou a obývací stěna s TV. Z ložnice se vchází do prostorné koupelny se sprchovým koutem, WC je samostatně . V koupelně i na WC je možné využívat podlahového topení. Byt je plně vybaven – zařízená kuchyň včetně vestavěné trouby, myčky nádobí, lednice a veškerého nádobí. V ložnici postel s nočními stolky, v koupelně pračka a sušička. Terasa je vybavena zahradním nábytkem, houpačkou a grilem. K bytu náleží prostorná komora. V bytě je UPC (Vodafone) optický internet. Parkování v ulici .

Pouze dlouhodobý pronájem.

We are exclusively renting stylishly renovated sunny apartment (East, West orientation) with two bedrooms and one kitchen room ( in total 49m^2) in a quiet apartment house in a very nice district close to city forest Cibulka -Motol and a few minutes from Kavalirka bus and tram station and only 10 minutes to subway Andel station and Smíchov business park and 15-20 from Prague`s downtown. Private sunny 22 m^2 large terrace oriented into the private area of the house belongs to the apartment . The apartment is located on the first floor and disposes with separate kitchen from the other rooms. There is a entrance to the terrace from the kitchen room. The part of the living room is an integrated wardrobe, two chairs, sofa and a cabinet with TV set . The bed room is connected with the large bathroom which is equipped with a shower-batch. The rest room is separated from the bathroom. The bathroom and the restroom are equipped with a floor heating. The apartment is fully equipped- the kitchen has an oven, a dishwasher, a fridge, plates and pods. The bedroom has a big king size bed with nightstands. There is a washing machine and a drying machine in the bathroom . The terrace is equipped with a garden furniture, a barbecue grill and a 3 seat seesaw. The UPC (Vodafone) optical internet connected to the apartment . Part of the apartment is a private storage room. Parking possible.

Only long term rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576587
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Plocha49
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Předzahrádka 22 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 282 m (3 min)
PoštaPraha 120
🚶 555 m (7 min)
Obchod
🚶 32 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 364 m (4 min)
RestauraceU sousedů
🚶 218 m (3 min)
LékárnaMagistra
🚶 275 m (3 min)
Škola
🚶 378 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 1 225 m (5 min)
Sportoviště
🚶 459 m (6 min)
Hřiště
🚶 263 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.