Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyHerlíkovická, Praha - Kbely

Herlíkovická, Praha - KbelyVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 794 Kč


Dlouhodobý pronájem bytu 1+kk (35 m²), který se nachází ve 4. NP a je orientován na jih. Jde o byt v novostavbě s výtahem v ulici Herlíkovická, Praha 9 – Kbely. Příjemná lokalita s dobrou dopravní dostupností – metro C Letňany a Prosek (busem cca 5/7 minut), spojení autobusem také na stanice metra B Palmovka a Černý most. Byt je zařízen: k dispozici je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř, myčka, kávovar), volně stojící lednice, postel (dvoulůžko), které je od obytné části pokoje odděleno interiérovou žaluzií (viz fotografie), jídelní stůl a sedací souprava (pro 2 osoby). V chodbě jsou prostorné vestavné skříně, okna bytu jsou opatřena žaluziemi. V bytě je přípojka k internetu. Na podlahách je linoleum, v koupelně dlažba. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umývadlem a topným tělesem, z chodby je vchod do samostané místnosti na pračku. Na patře je komora s oknem patřící k bytu.

Pouze přímí zájemci - bez domácích zvířat, nekuřáci. Nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Vratná kauce - 1 měsíční nájem + zúčtovatelné poplatky, tj. 10.500,- Kč. Byt je k nastěhování ihned. RK nevolat!

V případě zájmu volejte na telefon 608 279 788.

Long-term flat lease. The flat is a 1+kk (35 m2), on the 3rd floor, southern orientation in a new construction in the Herlíkovická street, Prague 9 – Kbely. It is a peaceful neighbourhood, good public transport – C underground, station Letňany or Prosek with bus connection available to B line, Černý most and Palmovka. The flat is furnished: there is a kitchen including appliances (electric cooker, oven, exhaust vent and dish-washer; refregerator), double bed, eating-table, sofa. In the hallway, there are built-in wardrobes. Windows with blinds. Cable internet connection also available. The floors have partially tile (bathroom), partially linoleum lining. In the bath, there is a shower and a radiator, in the hallway, there is a separate room for a washing-machine. In the floor-hallway, there is a closet available. Direct applicants only – non-smokers. Those interested please call +420 608 279 788.

To be moved in: now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu57663
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.