Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyLedce - Ledce u Židlochovic, Jihomoravský kraj

Ledce - Ledce u Židlochovic, Jihomoravský krajVybaveno
Cena7 470 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu nízkoenergetického rodinného domu RD 12 o velikosti 4+kk se dvěma koupelnami, krytým parkovacím stáním pro dva automobily a terasou.

Rozloha domu je 130 m2, rozloha rovinatého pozemku je 505 m2.

Možnost rozšíření domu o zahradní sklad s rozlohou 11 m2 pro uložení kola nebo motorky, nebo o garáž pro jeden automobil s rozlohou 25 m2 v rámci klientských změn.

V 1.NP se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní 46 m2, samostatná spíž 1,7 m2, komora 3,3 m2, zádveří 6 m2, první šatna 3,4 m2 a první koupelna se sprchovým koutem 5 m2. Obývací pokoj je vybavený krbovými kamny a klimatizací. Velkými posuvnými okny (HST portál 3,5 m šířky, 2,5 m výšky) se z něj dostanete na terasu do zahrady.

V 2.NP se nachází klidová část domu se třemi pokoji: ložnice s prostornou šatnou 18,5 m2, Pokoj 1 14 m2 a Pokoj 2 13 m2 s výhledem do zahrady skrz velká francouzská okna. Dále se zde nachází druhá koupelna s vanou a samostatné WC.

Těšit se můžete z vysokého standardu. V pokojích jsou vinylové podlahy doplněné o dveře v bílém laku. Schody jsou obloženy dřevem. Velkoformátovou keramickou dlažbu a nadstandardní vybavení sanity od prémiových značek (Kaldewei, Laufen, Grohe) najdete ve dvou koupelnách.

Komfort zajišťuje podlahové vytápění, doplněné o tepelné čerpadlo (vzduch-vzduch) a krbová kamna. Tepelné čerpadlo (Toshiba Suzumi) je instalované v obývacím pokoji, v letních měsících ho můžete využít jako klimatizaci. V 2NP najdete vyvedenou přípravu.

Šetrnost domácnosti k nákladům na provoz a životnímu prostředí je podpořená nádrží na dešťovou vodu, která je napojená na splachování obou WC a můžete ji využít i na zálivku zahrady.

Dům je stavěn z kvalitních cihel Porotherm s plastovými okny s trojskly. Součástí standardu je příprava na venkovní žaluzie v 1NP, vnitřní stínění v 2NP. Výška stropu v 1NP je 2,75 m, nejnižší výška stropu v 2NP je 2,3 m, nejvyšší 2,59 m.

Nově vznikající ulice je umístěna v klidném centru obce Ledce s dojezdem do Brna 15 min. Celkově se jedná o 12 rodinných domů s dispozicí 4+kk až 6+kk obklopených zelení. V okolí najdete dětského hřiště s jezírkem (100m), vinohrady, koňskou jízdárnu, potraviny a školku (1km). Širší občanská vybavenost (poliklinika, gymnázium, ZŠ, Penny, Lidl v přípravě výstavby) v blízkém městě Židlochovice (5km). Pravidelná autobusová linka do Brna (105) a napojení na 5 km vzdálený vlak v místě.

K nastěhování prosinec 2020.

Více informací na: www.DomyLedce.cz

Brand new, energy-efficient, high standard 4-bedroom 2-bathroom modern house with terrace, garden and 2 parking spaces or a double-garage.

The architect designed modern, energy efficient, brick building suitable for living for family of four. Great emphasis is put into the large living room with the kitchen. This part is connected to the garden through large windows. Furthermore there is an entrance hall, closet and first bathroom (shower, toilet, sink), on the ground floor. You will find three bedrooms overlooking garden with large French windows on the second floor. Great advantage of the master bedroom is its own dressing room. There is also the second bathroom (bath, sink) and separate toilet on the second floor.

The facilities include large-format triple-glazed windows and preparation for outdoor blinds, vinyl heated floors, entrance security doors and lacquered interior doors, a preparation for the fireplace in the living room and air-conditioning in living areas.

The great advantage of these houses is its close distance to Brno (15 min) and the green surroundings ranging from the tree promenade, lake with the playground, vineyard to local horse station. This ensures the life in the safe and quiet neighborhood nearby a lake. Doctors, schools, post office are up to 10 minutes from the House. With the distance of 15 minutes to Brno this location is made for generous family living with own garden and a terrace.

Check our website: https://www.domyledce.cz/english-overview-domy-ledce/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576663
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 12. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku505
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.