Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 138 m² bez realitkyCukrovarská, Praha - Čakovice

Rezervováno
Cukrovarská, Praha - Čakovice
Cena7 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 291 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ušetřete s námi nejen provizi RK, ale i 4% daň z nabytí nemovitosti a plaťte jednu z nejnižších cen za m2 obytné plochy v novostavbě v lokalitě!

Atraktivní řadový dům 4+kk s terasou (možnost řešit dispozice i jako 5+kk) a zahrádkou orientovanou na jih + 2 parkovací stání na vlastním pozemku. Jedná se o komorní projekt dvou řadových domů v bývalém sídle ředitele čakovického cukrovaru

Kvalitní architektura přelomu 19. a 20. století zde dostává díky citlivému přístupu našich architektů, použitými materiály, veškeré výhody a výdobytky 21.století. Samotné dispozice mezonetového bytu jsou řešeny tak, aby poskytovaly obyvatelům co největší komfort a užitek a při tom nikdo nemohl rušit jejich soukromí. Část přízemí je řešeno tak, že ho lze využít i jako kancelář, kterou lze oddělit od obytné části domu.

Popis jednotky:

celková podlahová plocha jednotky je 138 m2 , ke které dále náleží zahrádka 54 m2, orientovaná k jihu, a dvě parkovací stání na vlastním pozemku

v prvním nadzemním podlaží domu se nachází závětří (3,17 m2), předsíň (2,80 m2), pokoj (13,00 m2), chodba (7,00 m2), techn. prostor (1,75 m2) obytná kuchyně (21,10 m2), WC (1,57 m2), koupelna (4,90 m2), komora (1,7 m2) a terasa (13,70 m2), ve druhém nadzemním podlaží je pak koupelna a WC (4,47 m2), pokoj (25,33 m2), chodba (6,70 m2), pokoj (19,30 m2). V suterénu domu je zachován nádherný klenutý sklep, který ocení nejen vinaři, o velikosti 12,8 m2.

Na zahrádce 54 m2 můžete umístit kout s posezením, gril, lehátka, pískoviště pro děti atd. a rozhodně ještě zbyde místo i na květiny. Jižní orientace zjistí sluníčko až do večera.

Vybavení interiéru: plovoucí podlahy v obytných místnostech domu, v komoře + WC + koupelně dlažba + obklady, chromové doplňky, bezpečnostní vstupní dveře, obložkové zárubně dveří v interiéru, v oknech izolační trojsklo, v přízemí podlahové topení. Součástí jednotky je její veškerá vnitřní instalace (potrubní rozvody vody, dálkového topení, elektroinstalace, odpady) kromě stoupacích vedení včetně uzavíracích ventilů.

Plánujte a stavte s námi!

Pokud máte vlastní představy a rozhodnete se ke koupi domu ve chvíli, kdy ještě nebudou zcela dokončeny nebo zkolaudovány (předpokládaný termín kolaudace do 10/2018), umožníme vám, aby jste mohli sami zasahovat (po konzultaci s architektem) např. do dispozic nenosných příček a sociálních zařízení, zásuvek el. energie atd. Samozřejmostí je možnost vlastního výběru, zařizovacích předmětů.

Termín předání: 10-11/2019.

Nyní zaplatíte pouze rezervační poplatek 100.000,- Kč a při podpisu budoucí kupní doplatek do 20% z kupní ceny 7.850.000,- Kč, tedy 1.570.000,- Kč; zbývající část kupní ceny platíte až po kolaudaci! Pokud se však při podpisu budoucí kupní smlouvy rozhodnete zaplatit více, jsme vám připraveni nabídnout ještě lepší cenu! Zbývající část kupní ceny lze financovat úvěrem!

Lokalita

v bezprostředním okolí domu se nachází GLOBUS Čakovice, ASKO nábytek, čerpací stanice, pneuservis. Velké nákupní centrum Letňany (Tesco, KIKA, Baumax,), Aquacentrum Letňany Lagoon, ICE ARENA Letňany, multikino Cinema City, obchody, Penny Market, LIDL, restaurace jsou vzdáleny jen pár minut jízdy autem... Na procházky využijete blízký Zámecký park v Čakovicích nebo lesopark Letňany, Ďáblický háj, cyklostezky začínají nedaleko od domu. V těsné blízkosti je školka, nedaleko pak lékaři, školy a další služby.

Místo má navíc vynikající dostupnost do centra: za 10 min. jste autobusem na metru Letňany (č. 140, 158, 166, 202, 911, 915) – ve všední den jezdí v krátkých intervalech! Vzdálenost k zastávkám v obou směrem 50m! Pokud pojedete vlakem, jste v centru Prahy za 20 minut!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576894
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 2. 2020
StavNovostavba
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha138
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku199
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.