Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyČelakovského sady, Praha - Vinohrady

Čelakovského sady, Praha - VinohradyVybaveno • Výtah
Cena12 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 891 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji elegantní a kompletně zařízený byt v historickém domě v centru Prahy (300 m od Národního Muzea a Václavského náměstí). Byt se nachází v prvním nadpodlažním patře secesního domu s vysokou historickou a architektonickou hodnotou, postaveného na konci 19. století.

Byt má rozlohu 65 m2 a dispozici 2+ KK se vstupní předsíní, prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, velkou ložnicí, koupelnou a komorou. Oba hlavní pokoje s výhledem do klidnější ulice mají dřevěnou parketovou podlahu a elegantní původní štukově zdobené stropy (výška stropu 3 m).

K bytu patří spoluvlastnictví chodby společné s dalšími dvěma byty na patře a společná komora o celkové rozloze 15 m2.

Byt je kompletně vybaven moderním a funkčním nábytkem a aktuálně zajišťuje vysoký příjem z krátkodobého pronájmu na Airbnb a Booking.com.

An elegant and completely furnished flat in a historical building in city center (300 m from the National Museum and Wenceslas square). The flat is situated on the 2nd floor of a Secession-style building with high historical and architectonical value from the end of 19th century. The floor area of this apartment is of 65 square metres, it has an entrance hall, large living area with kitchen, spacious bedroom, bathroom with shower and a closet. Both main rooms overlooking a more quiet street has wooden parquet and elegant high ceiling with original stucco decorations (ceiling height of 3 m). In common ownership with two other flats on the floor there is the entrance hall with storage room of the total of 14 square metres.

The flat is completely furnished with modern and functional equipment and guarantees a high income from short term rents via Airbnb and Booking.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577153
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.