Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 30 m² bez realitkyKladská, Praha - Vinohrady

Kladská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Vratná kauce16 Kč


Nabízíme k pronájmu krásné kancelářské prostory v zeleném srdci Vinohrad. Hledáme parťáky, se kterými budeme sdílet prostory, ve kterých jsme již čtvrtým rokem nadmíru spokojení.

K dispozici je jedna kancelář pro 4-5 lidí s popisovatelnou zdí a sdílená zasedací místnost s velkou LCD televizí a popisovatelnou zdí, obě s výhledem do krásného vnitrobloku se zahradou, kterou je též možné využívat jako venkovní kancelář. V prostorách se nachází i menší kuchyňka, WC a vstupní místnost se zázemím pro návštěvy.

V ceně jsou služby, energie, internet a paní na úklid.

Kancelář je situována v krásné klidné vinohradské čtvrti obklopené parky, v blízkosti se nachází spousta podniků a obchodů, velkou výhodou je i dobrá dostupnost (cca 3 minuty chůze na tramvaj a pět minut na metro C Jiřího z Poděbrad).

Většinu prostor máme v nájmu jako designové studio REMEMBERSHIP_, k prozkoumání zda si budeme rozumět se můžete podívat na náš web nebo instagram.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577301
VybavenoNevybaveno
Plocha kanceláře30
Dostupné od4. 10. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.