Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyVojanova, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký kraj

Vojanova, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký krajVybaveno • Výtah
Cena899 999 Kč

Tato nemovitost již od 3 817 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Realitní kanceláře a makléři nevolat ani nepsat!!!

Byt lze financovat hypotékou nebo stavebním spořením za pomoci naší finanční poradkyně, která v případě zájmu vyřídí všechny potřebné formality. Pro bližší informace mne kontaktujte emailem.

Nabízím velmi pěkný byt 3+1 s lodžií o rozloze 72 m2, který se nachází ve třetím patře revitalizovaného panelového domu v ulici Vojanova, na nejklidnějším a nejčistším místě dané lokality. Byt má zánovní plovoucí podlahy ve všech pokojích, kuchyni i na chodbě. V koupelně je dlažba. Dále má vyměněné interiérové dveře, vstupní byly nedávno restaurovány, mají bezpečnostní zámek, novou koženku a zánovní kuchyňskou linku. Jádro je původní, nicméně v dobrém stavu. V případě jeho budoucí rekonstrukce se, navíc, jedná o nejméně komplikovanou variantu, kdy by bylo třeba nahradit pouze jedinou umakartovou příčku. Byt je připraven rovnou k nastěhování. Nádherný výhled ze všech místností na školku, park a ze dvou pokojů na vegetaci, dostupnost MHD do několika minut, veškerá občanská vybavenost, Penny, Billa, pošta, fit centrum, ZŠ, restaurace s venkovním posezením, dětské hřiště, večerky, včetně školky v bezprostřední blízkosti i celkový charakter místa. Příznivé je i urbanistické uspořádání okolních domů, zaručující dostatek soukromí bez nutnosti zatahování žaluzií v oknech. V bytě se nachází i nejnutnější vybavení, jako je dvoulůžková postel a skříň v ložnici, komody, vestavná skříň, kompletní kuchyňská linka s troubou, digestoří, mikrovlnou troubou, rohovou sedací soupravou, jídelním stolem, kompletní vybavenou chodbou (nástěnný věšák, botník, komoda, částečně zařízený dětský pokoj se skříní a komodou, obývací rohová sedací souprava, stolky, TV komoda, v lodžii je i zahradní nábytek. K bytu je taktéž sklep a na chodbě se nachází úschovný zamykatelný prostor (např. pro kočárek, zimní vybavení vozidla). Pro případnou prohlídku mne kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577323
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.