Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 125 m² bez realitkyNeumannova, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Neumannova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby7 350 Kč
+ Vratná kauce68 000 Kč


Byt 3+kk v přízemí se zahradou obklopenou zelení v bezpečném bytovém komplexu na ulici Neumannova. Atraktivní část Masarykovy čtvrti na pomezí Pisárek s výbornou dopravní dostupností do centra (tram/trolejbus 450m od domu).

Byt je vyjímečný velkou zahradou (388m2), do které je možný vstup ze všech místností. Je zde velká ložnice (25m2) s vestavěnou skříní a šatnou s výhledem na fontánu na zahradě, dětský pokoj (22,7m2), jehož francouzská okna se otevírají k dětskému zahradnímu domku a pískovišti. Jihozápadně orientovaný obývací pokoj spojený s plně zařízenou kuchyní má 53m2. V bytě je prostorná koupelna 8,7m2 s vanou, sprchovým koutem, wc a bidetem, a samostatná toaleta, kde je umístěna pračka a sušička Miele.

Vybavení bytu tvoří kompletně vybavená kuchyňská linka s myčkou Miele, masivní dřevěná podlaha, pračka, sušička, zahradní vybavení. Byt je možno pronajmout jako plně vybavený, dle domluvy.

Ze zahrady či chodby je vstup do prostorné a světlé sklepní/víceúčelové místnosti (25m2). Byt je výborně řešen stran úložných prostor s výbornou komorou s množstvím poliček (2,6m2), dále zamykatelná prostorná kóje v podzemní garáži, ideální pro umístění kol, lyží, pneu atd.

Bytový komplex má vlastní vjezd, parkování pro hosty a bezpečné podzemní garáže, kde jsou k dispozici 2 prostorná stání.

Cena zahrnuje internet a tv.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577541
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha125
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Výtah
Předzahrádka 388 m²
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.