Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyZázvorkova, Praha - Stodůlky

Zázvorkova, Praha - StodůlkyVýtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Pronajmu nezařízený byt 3+1 v osobním vlastnictví přímo u metra Lužiny (Zázvorkova). Byt má rozlohu 73 m2 plus lodžie cca 7 m2. Byt je po částečné rekonstrukci - kuchyň, nová vinylová podlaha, nově vymalováno, v chodbě nové LED osvětlení, zasklená lodžie, okenní žaluzie. Vyzděné jádro. V bytě samostatná komora, původní vestavěné skříně, sporák s troubou.

Byt je umístěn ve 3. patře (4. podlaží z 12) s orientací západ-východ. Dvě ložnice na západ do parku, lodžie a kuchyň do vnitrobloku s dětským hřištěm a mateřskou školkou.

Vstup do stanice metra je cca 100 m daleko (dojezd do stanice Můstek za 15 minut), nedaleko i zastávka pro noční autobusy. U metra obchodní centrum OC Lužiny (pošta, restaurace, fitness, alza, aj) a další obchody a stánky. V blízkosti tři základní a tři mateřské školy. Hned za vnitroblokem vstup do Centrálního parku.

Výborná dopravní dostupnost na Pražský okruh, Rozvadovskou spojku, na letiště i směrem do centra. Široké možnosti parkování, bez parkovacích zón. V blízkosti nákupní centrum HomePark Zličín (Tesco, Ikea,…), Globus a Metropole Zličín, nedaleko také Baumax, Hornbach, Makro a další.

Byt je ideální pro 2-4 osoby, je tedy vhodný především pro pár či rodinu. S ohledem na provedenou rekonstrukci a alergická omezení majitelů není určen pro kuřáky ani domácí zvířata (psi, kočky). Trvalý pobyt možný. Dům je po rekonstrukci střešního pláště a fasády, společných prostor, klidný a udržovaný s výborně fungujícím správcem, nový výtah, vstup do domu na čip.

Nájem 18 tisíc + poplatky (voda, teplá voda, topení, výtah, provoz společných prostor) 4000 Kč.

Nájemní smlouva na rok, vratná kauce ve výši 2 nájmů, preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Případné úpravy a změny v bytě dle dohody. Volný ihned. RK prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577557
Dispozice3+1
Dostupné od6. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.