Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 100 m² bez realitkyLelkova, Ostrava - Svinov, Moravskoslezský kraj

Lelkova, Ostrava - Svinov, Moravskoslezský krajGaráž
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu (obytná část cca 100m2, nebytový prostor cca 50m2), který je v současné chvíli (od 5/2019) využíván jako kancelářský prostor. Součástí rodinného domu je venkovní terasa, která je dlážděná a se stříškou a dále k domu přiléhá garáž spolu s venkovním stáním pro 1 auto. Kolem celého rodinného domu je zahrada o výměře 335 m2.

Rodinný dům se nachází mezi dalšími rodinnými zástavbami, přičemž se jedná o velice klidnou lokalitu s výbornou občanskou vybaveností a dostupností. Předností lokality domu je především absence frekventované silnice, neboť se danou lokalitou neprojíždí do jiných částí města,

tzn., že do dané lokality přijíždějí pouze sousední vlastníci. Další předností je výborná dostupnost svinovského nádraží (cca 10 minut), tramvajové zastávky (cca 5 minut) či autobusové zastávky (cca 2 minuty), dálnice apod. Navzdory výborné občanské vybavenosti a dostupnosti všeho potřebného, se jedná o příjemné a klidné bydlení.

Tento dům prošel celkovou nákladnou rekonstrukcí, přičemž stavební úpravy se netýkaly jen rozvodů vody, elektřiny a plynu, ale úpravu, resp. změnu, si vyžádala i stávající dispozice domu. Samozřejmostí jsou nové podlahy, omítky, plastová okna, nová střecha, izolace domu, zateplení fasády atp. Od doby rekonstrukce v domě nikdo nebydlel. Jedná se o zděnou stavbu, podsklepenou, vytápěnou plynovým kotlem. Samozřejmostí je napojení na vodovod, plynovod i kanalizaci.

Jedná se o rodinný dům s atypickou avšak pro tento typ stavby moderní dispozicí, dispozičně řešený jako 4+1. Jednotlivé členění je pak následující: V přízemí rodinného domu se nachází 2 předsíně – jedna pro hlavní vchod a druhá, která propojuje tento vchod, schodiště

a dále obytný prostor, přičemž z této předsíně se dostaneme do jednotlivých sociálních zařízení (vlevo oddělené WC se samostatným umyvadlem a vpravo koupelna se sprchovým koutem) – dále se v přízemí rodinného domu nachází 2 místnosti, které jsou v současné chvíli propojeny, přičemž je možno je od sebe stavebně-technicky oddělit. Při vstupu do předmětného otevřeného prostoru je první část řešena jako kuchyň, přičemž po pravé straně jsou již připraveny veškeré potřebné přípojky, v současné chvíli se zde kuchyňský kout nenachází, podotýkáme, že plyn do kuchyně zaveden není. Dále otevřeným prostorem projdeme do obývací části, která je průchozí až na venkovní zastřešenou terasu. Po dřevěných schodech se dostaneme do 1. NP, kde se nachází předsíň a společná chodba, kterou se dostaneme do 2 dalších místností, ložnice a např. dětský pokoj nebo pracovna. Předsíň v 1. NP by bylo možno do budoucna přestavět na samostatný pokoj, případně druhou koupelnu, neboť se tento prostor nachází nad stávajícím sociálním zařízením.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577679
Dispozice4+1
Dostupné od7. 10. 2019
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku335
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.