Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPod Písečnou, Praha - Troja

Pod Písečnou, Praha - TrojaMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce18 500 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o výměře 54 m2 ve zrekonstruovaném zatepleném domě v přízemí se samostatným vchodem v Praze Troji v ulici Pod Písečnou 5.

Dům nachází nad svahem nad zahrádkami ve velmi klidném prostředí a je v něm pouze 6 bytových jednotek.

V blízkém okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost – obchody, školy, školky, aquacentrum, atd. Pěší vzdálenost od MHD je v případě autobusu cca 5 min / 500m - zastávka Písečná, tramvaje 6 min / 600m – zastávka Nad Trojou a metra 11 min / 1km – stanice Kobylisy.

K bytu náleží vlastní pergola před vstupem o velikosti cca 9 m2, dále má předsíňku se vstupem do obývacího pokoje. Na něj navazuje kuchyňský kout a vstup do koupelny a na záchod. Také je zde vstup do dalšího pokoje. Byt je vybavený kuchyňskou linkou s indukčním sporákem, elektrickou a mikrovlnnou troubou, myčkou a ledničkou, dále vestavěnou skříní v ložnici. Podlahy jsou dřevěné z dubu. Okna jsou také dřevěná se žaluziemi.

Je možné využít společnou zahradu a na ní zahradní domek pro uložení kol, apod. Parkování je možné přímo před bytem na vyhrazeném parkovacím místě v ceně na pozemku, popřípadě před domem bezplatně. Možnost TV i internetu.

Cena je 15.000 Kč měsíčně a záloha na poplatky a energie je 2.500 Kč měsíčně. Vratná kauce ve výši 17.500 Kč.

We offer to rent one-bedroom apartment „2+kk“ with an area of 54 sqm in a reconstructed building in Prague Troja on the 1st floor in street „Pod Písečnou 5“. The house is located above the slope above the gardens in a very quiet environment and there are only 6 units.

In the vicinity there are all civic amenities - shops, schools, kindergartens, aquacentrum etc. Walking distance from public transport is about 5 min / 500m - Písečná bus stop, tram 6 min / 600m - Nad Trojou stop and metro (subway) 11 min / 1km - Kobylisy station.

There is a pergola in front of the apartment. Tha apartment has an entrance hall with access to the bathroom with a toilet and a kitchenette and also entrance to the next room. The apartment is equipped with a kitchen unit with induction stove, electric and microwave, dishwasher and refrigerator. The floors are oak wood. The windows are also wooden with blinds. The apartment has air conditioning.

A shared garden can be used as well as garden house for storing bicycles, etc. Parking is possible just by the apartment free of charge. Possibility of TV and Internet.

Rent is 15,000 CZK per month. The deposit for fees and charges is CZK 2,500 per month. Refundable deposit of CZK 17,500.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577736
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta autem
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Trojou
🚶 541 m (6 min)
Pošta
🚘 1 806 m (6 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚶 278 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 1 737 m (5 min)
RestauraceRozhledna Kobylisy
🚶 329 m (4 min)
Lékárna
🚶 503 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Šutka
🚶 360 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 405 m (5 min)
Sportoviště
🚶 564 m (7 min)
Hřiště
🚶 386 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.