Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyKlíny, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Klíny, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Moderní byt po kompletní rekonstrukci s výhledem do zeleně, umístěný ve 2.NP menšího bytového domu, stojícího v klidné, boční, jednosměrné ulici.

Dispozičně velmi vhodně řešený byt o podlahové ploše 63,8 m2 tvoří: prostorná předsíň (6,8 m2), ložnice (19,2 m2), pracovna/dětský pokoj (12 m2), obývací pokoj s kk (20,4 m2), toaleta (1,1 m2), koupelna (3,4 m2), komora (1 m2) a balkon. Ložnice a pracovna jsou orientovány do společné zahrady ve vnitrobloku, pokoj s kk má orientaci do ulice. Do každého z pokojů je samostatný vstup z předsíně, pokoje jsou neprůchozí.

Byt je vybaven ve vyšším standartu. Jsou zde vstupní bezpečnostní dveře, dřevěná okna Slavona profil 92 mm, plovoucí podlahy Egger, podlahové vytápění (chodba, koupelna, wc), vlastní kondenzační plynový kotel s integrovaným zásobníkem teplé vody zn. BAXI, sanita zn. Laufen a Hansgrohe, interiérové dveře Sapeli. Součástí vybavení bytu jsou čtyři na míru zhotovené, velkorozměrné vestavěné skříně a kuchyňská linka včetně spotřebičů (pečící trouba, plynová skleněná deska, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř).

Vlastníci bytového domu mohou využívat společnou zahradu (podíl na zahradě je součástí prodeje a je zahrnut v ceně), po dohodě je zde možnost zřízení záhonku pro pěstování zeleniny. K dispozici je dále kolárna a uzamykatelná sklepní kóje pro byt. Před domem v předzahrádce je zřízeno jedno sdílené parkovací místo, dále je možno parkovat na jednosměrné ulici.

Byt se nachází v klidné lokalitě, avšak s výbornou a rychlou dostupností do centra města tramvaj č.12), přímý spoj na Hlavní nádraží - 8 minut. Z centra města lze pohodlně dojít i pěší chůzí či přijet na kole (na náměstí Svobody cca 3,5 km).V těsné blízkosti lokality najdete - mateřské školky, obchody, poštu, lékárnu, společenské centrum, park i dětská hřiště.

Byt není zatížen žádným omezujícím právem a je připraven k okamžitému nastěhování. Prodávající je přímým majitelem nemovitosti a nepřeje si být kontaktován realitními kancelářemi ani jinými zprostředkovateli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577780
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.