Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 92 m² bez realitkyMalesicka, Praha - Žižkov

Malesicka, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah • Garáž
Cena8 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 539 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám luxusní kompletně zařízený byt o dispozici 2+kk (83 m2) s předzahrádkou (49 m2) a zděným sklepem (9 m2) v rezidenčním komplexu Central Park, ul. Malešicka 2a, Praha 3 - Žižkov. Byt se nachází ve 1.NP novostavby z roku 2009.

Interiér bytu tvoří:

- velkorysý obývací pokoj, propojený s kuchyňským koutem, který je vybavený nadstandardní kuchyňskou linkou značky Bulthaup s vestavěnými spotřebiči značky Siemens (myčka, digestoř, indukční varná deska, trouba, lednice s mrazákem) – 45 m2;

- ložnice – 21 m2;

- předsíň – 9 m2;

- koupelna s podlahovým vytápěním, vanou, toaletou – 6 m2;

- technická místnost s přípojkou na pračku – 2 m2.

Z obou pokojů přes velká dřevěná okna francouzského typu je vstup na terasu s zahrádkou (orientace na jih), která směřuje do nádherné přírody soukromého parku co zajišťuje naprosté soukromí a klid.

K vybavení bytu patří dřevěné parkety, centrální klimatizace, dřevěná okna s tepelně izolačními trojskly, vstupní bezpečnostní protipožární dveře, videotelefon, protipožární alarm. Byt je vytápěn podlahovými konvektory, které můžete pohodlně regulovat přes pokojový termostat. Terasa s dřevěnou podlahou a markýzou vybavená technickým koutkem s přípojkami na elektřinu a vodu. Automatické zavlažování zahradky.

V případě zájmu kupujícího byt může být prodán včetně vybavení a nábytku.

K ceně bytu je třeba přičíst cenu garážového stání 220.000 CZK.

Central Park Praha nabízí udržovaný oplocený park o výměře 15.000 m2 s nově postavenými sportovním a dětským hřištěm, kavárnou s rozvozem jídel do bytů, potůčkem, vzrostlými stromy a lavičkami pro odpočívání. Vstup pouze pro rezidenty. V komplexu je k dispozici non-stop recepce, ostraha s kamerovými systémy a údržba pro případ havárie nebo jako pomoc při instalaci spotřebičů. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na čipy.

V okolí je kompletní občanská vybavenost. V blízkosti se nachází mateřská a základní škola, pošta, poliklinika, sportovní centrum (s tenisovými kurty, bazénem, fitness a saunou), park Parukářka, nákupní centrum Flora a další služby.

Výborná dopravní dostupnost jak autem, tak pomocí MHD - tramvajové zastávky Olšanská a Nákladové nádraží Žižkov jsou vzdáleny 2 minuty chůze, autobusová zastávka - 4 minuty. 5 minutová chůze k nejbližší stanici metra. 8 minut jízdy autem do centra města.

Jedinečná příležitost pro nadstandardní, komfortní a bezpečné bydlení v širším centru Prahy.

K dispozici ihned.

Stavba: smíšená.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577789
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha92
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah
Předzahrádka 49 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.