Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyČeskoslovenské armády, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Československé armády, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 419 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 66 m2 v Hostivicích. Prostorný a slunný obývací pokoj (25,3 m2) je orientovaný na JV, má celoplošně položený světle-pískový koberec a součástí obývacího pokoje je i jídelní kout. Ložnice (16,6 m2) má plovoucí podlahu a 2,5 m širokou šatní skříň, kuchyně (10,7 m2) je orientovaná na JZ a je vybavena novou kuchyňskou linkou IKEA se zabudovanými spotřebiči (lednice, el. trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, dvoudřez). Z předsíně (6,5 m2) vedou samostatné vstupy do pokojů i kuchyně. V bytě samotném jsou nové podlahy a rovněž nové elektrické a vodovodní rozvody. Rekonstrukcí nově prošla i koupelna (4,9 m2) s vanou a elektrickým boilerem, byla zde položena nová dlažba i obložení koupelny, samostatné WC s elektrickým vytápěním v podlaze.

K bytu náleží 1 parkovací stání přímo před domem a sklepní kóje cca 2 m2.

Bytový dům je zděný dům, nachází se v něm celkem 6 bytových jednotek v SVJ. Společné prostory domu jsou po rekonstrukci – byla položena nová dlažba a provedena výměna oken za plastová. Společně užívané prostory zahrnují zahrádku s posezením a prostory bývalé prádelny a sušárny (dnes slouží k u uskladnění zahradního náčiní, kol a přebytečných předmětů). V příští roce se plánuje dokončení revitalizace domu – odvlhčení dvou přízemních bytů a s tím spojená oprava fasády a vstupu do domu (nové bezpečnostní vstupní dveře již byly osazeny, zbývá opravit naddveřní stříšku a dva schody, v závěru pak položit zámkovou dlažbu před domem).

Výborná občanská vybavenost. V obci najdete školky, školy, gymnázium, zdravotní středisko, lékárny, prodejny Lidl, Penny, Tesco. K dispozici jsou udržovaná dětská hřiště, velký stadion, sokolovna, tenisové kurty, krytá hala. V okolí se nachází přírodní rezervace hostivických rybníků, město pořádá mnoho kulturních, sportovních a společenských akcí. Nově zde byly vybudované i cyklostezky.

Velmi dobrá dopravní obslužnost, pravidelnými autobusy PID, 3 ...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577875
Dispozice2+1
Dostupné od8. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.