Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyEvropská, Praha - Veleslavín

Evropská, Praha - VeleslavínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


NABÍZÍM K PRONÁJMU BYT 2+KK – 47 m² (min. na 1 rok) s moderně vybaveným interiérem po velmi dobře provedené rekonstrukci. Byt je plně vybaven designovým nábytkem i doplňky a spolehlivými značkovými spotřebiči.

Dům je zateplen, takže i přes období tropických veder si v létě drží příjemný chládek. Byt je v 1 patře a těsně vedle vchodu do bytu je prostorný balkón, o který se lze dělit pouze s jednou sousedkou na patře a je zde možnost sušení prádla. Pod okny je zahrada na případné posezení. V sušárně dostatek plastových židlí k použití.

Parkování je zde bez poplatků a bez zón.

V bytě je technická místnost, elektrický kotel a boiler.

V bytě je kompletně předělaná dispozice a je po celkové rekonstrukci . Snížené stropy, nová plastová okna, nové podlahy i s podložím, dveře, nový topný systém s moderními otopnými tělesy PLAN, nové elektrické rozvody, zvětšená koupelna se sprchovým koutem i zvětšené a hlavně oddělené WC. Součástí bytu je i sklepní kóje.

Byt je kompletně vybaven, jsou zde k dispozici 2 televize, elektrická trouba + sklokeramická varná deska, myčka na nádobí, mikrovlnka, lednice, pračka. Je zde vše potřebné včetně ložního prádla, příborů, talířů, skleniček, hrnců a různého náčiní na vaření. Byt je volný a připravený k nastěhování od PO 11.1.2021.

V blízkosti domu je stanice metra - NÁDRAŽÍ VELESLAVÍN. Dům je mezi ulicemi José Mártího a Evropskou, směr letiště. Tramvaje: 5, 20 a 26 jedou cca 100 m od domu z Evropské ulice. Malý kousek od domu je Divoká Šárka, krásný, skalnatý kus přírody na procházky a výlety. Vedle domu se nachází oblíbené koupaliště Džbán, kde se koná vedle skvělého koupání i řada kulturních aktivit a výuk moderních sportů. V blízkosti je i OC ŠESTKA, McDonald´s a dostatek restaurací na příjemné posezení. 50 m od domu obchůdek s potravinami - večerka. Poblíž se nachází také obrovské centrum - Sportcentrum Evropská a Evropská 178 Praha 6 - Solárium Fitness BBC. Cca 100 m od domu čerpací stanice SHELL.

V bytě platí přísný zákaz kouření a chov/návštěvy domácích mazlíčků.

Jen vážní zájemci!

I would like to offer an appartment for rent. It has very exclusive and modern interior design 2+KK/47 m2. The flat has been reconstructed. It is fully furnished with furniture, accessories and brand name appliances, see pictures. It is ideal for one/two nice and decent people.

The house has been termo-isolated, it is a plus ground flat, during hot summers keeps a nice and cool temperature. There is a nice, spacious balcony next to the flat entrance that could be share with a neighbour on the same floor, also possible to use for drying loundry. There is a garden under the windows for eventuel BBQ. Plastic chairs are available in the dryer room.

Parking in zone is without fees.

Inside of the flat is a technical utility room for the boiler; there is also a basement cubicle that goes with the flat.

The entire disposition of the flat has been changed after a complete reconstruction, lowering the ceilings, new plastical windows, new floors, new heating system with modern heaters PLAN, new electrical wiring, bigger bathrooms with a shower corner and extra toilet.

The flat is fully furnished, two TVs, electric oven with glass ceramic top, dishwasher, microwave, refridgerator, washing mashine. There are all necessary things for sleeping - blankets, covers, mattress protection, plates, silverware, glasses, pots and pans. The flat is free since MON 11th January 2021.

There is a metro station NÁDRAŽÍ VELESLAVÍN. The house is located between streets Jose Martiho and Evropska, direction to airport. Trams No. 5, 26, 20 are passing the house about 200m from Evropska street. Not far from the house is Divoka Sarka – rocky, wild part of nature nice for walks, next to it is a natural swimming pool Dzban. Not far away is McDonald with other nice restaurants in the neighbourhood. 50 m from the house is a convenient shop VECERKA and a large Sportcenter and Solar Fitness Center BBC.

Gas stations Shell is situated 100 m from the house.

Only for non-smokers!

No pets!

Minimally 1 year contract required!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577880
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVozovna Vokovice
🚶 86 m (1 min)
PoštaPraha 614
🚘 1 723 m (4 min)
ObchodVečerka
🚶 135 m (2 min)
Banka
🚶 774 m (9 min)
RestauraceU Džbánu
🚶 278 m (3 min)
LékárnaBenu
🚘 1 381 m (3 min)
ŠkolaThe Prague British School
🚘 1 308 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Libocká
🚶 637 m (8 min)
SportovištěSportcentrum Evropská
🚶 285 m (3 min)
Hřiště
🚶 441 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.