Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 209 m² bez realitkyRozdělovací, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Rozdělovací, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena15 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 65 692 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji klidný, moderní, samostatně stojící rodinný dům 5+kk v obci Kuřim, Rozdělovací 8, s krásným výhledem na blízký les. Před domem je vydlážděna příjezdová cesta a zpevněná plocha umožňující parkování na pozemku. Samozřejmostí je také garáž. Dostavba domu proběhla v roce 2017. Celková plocha pozemků je 864 m2, přičemž zastavěnou plochu tvoří 166 m2 a užitnou 209 m2.

V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem a klimatizací, který je propojený s kuchyní, dále spíž, pracovna a koupelna. V 1. patře se nachází 3 pokoje, šatna, koupelna a WC. Z obývacího pokoje je vstup na velkou zastřešenou terasu a do prostorné okrasné zahrady. Zahrada spolu s venkovní terasou zajišťují nerušený výhled do okolních zahrad a blízkého lesa. Dům je vybaven venkovními elektrickými žaluziemi. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem DeDitrich o výkonu 14Kw (energetický štítek - B). Nízké náklady na bydlení! Veškeré podrobnosti je možné vyčíst z přiložených stavebních půdorysů domu.

Umístění domu mimo řadovou zástavbu na ulici Rozdělovací nabízí naprosté soukromí. V bezprostřední blízkosti se nachází Přírodní park Baba (400m), jenž je protkán množstvím turistických tras a nabízí tak mnoho příležitostí k výletům. Současně je však v blízkosti domu veškerá občanská vybavenost. Škola (Základní škola Kuřim 600m), autobusové a vlakové nádraží (1000m), MHD (zastávka Kuřim, sokolovna 650m) obchody (např. Lidl 600m nebo Albert 900m) a lékárna (1200m). Obec Kuřim nabízí také výbornou dostupnost do centra Brna - jízda autem Vám bude trvat asi 10-15 minut, vlakem/autobusem z blízkého nádraží pak 20-25 minut.

Přímý prodej vlastníkem, žádná provize!

RK pouze s konkrétním zájemcem, o jakoukoliv spolupráci není zájem!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577955
Dispozice5+kk
Dostupné od9. 2. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha209
VybavenoČástečně
Plocha pozemku864
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.