Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyJirečkova, Praha - Holešovice

Jirečkova, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Pronájem bytu Letná 3+kk 81m2

Jirečkova ulice, Praha 7

Nabízíme k pronájmu pěkný, prostorný, částečně zařízený mezonetový byt 3+kk s lodžií. Rozloha bytu 81m2. Byt se nachází v šestém a sedmém patře, výtah v domě vede do mezipatra pod bytem.

Dolní patro: vstupní chodba s vestavnou skříní, WC s umyvadlem a místem pro pračku, obývací pokoj s kuchyňským koutem (lednice, myčka 45cm, plynová varná deska, digestoř, vestavná trouba, mikrovlnka), lodžie. Z obývacího pokoje vedou schody do horního patra. Obývací pokoj je orientován do vnitrobloku směrem k Letenskému náměstí.

Horní patro: chodba, komora, koupelna (WC, vana, umyvadlo, sprchový kout), 2 ložnice. První ložnice je klasická, není zařízená, je zde jen vestavná skříň. Okna do vnitrobloku. Druhá ložnice má zkosené zdi, je proto vybavena nábytkem na míru – manželská postel, šatní skříň, poličky a další úložné prostory. Orientováno směrem do ulice.

Klidná ulice, 1 min na tramvaj zastávka Letenské náměstí, 3 minuty Letenské sady a Stromovka. Vynikající okolní infrastruktura (obchody, kavárny, restaurace, lékárny).

Nájem: 22.000 Kč za měsíc+ poplatky za služby (cca 4000 Kč podle počtu osob a dohodnuté výše záloh). Poplatky zahrnují veškeré zálohy – plyn, elektřina, voda, platby za správu, odpadky, výtah atp.. Služby se nepřevádí na nájemce, platíte pouze zálohy, jednou ročně se služby vyúčtují. V bytě je zavedeno UPC (není v ceně).

Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

E-mail: byt.jireckova@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578173
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 10. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.