Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyBellušova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Bellušova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 3+1 v družstevním vlastnicví. Byt má rozlohu 80 m2. Byt je po venkovní revitalizaci a částečné rekonstrukci - kuchyň, vestavěné skříně, nově vymalováno, zasklená lodžie a zateplený plášť. Byt má plastová okna se žaluziemi, vyzděné jádro, samostatný záchod, samostatnou komoru a sklep (cca. 2 m2).

Byt je umístěn ve 3. patře (4. podlaží z 10) s orientací SZ a JV. Dvě ložnice orientované do vnitrobloku s výhledem na dětské hřiště a DDM. Z lodžie výhled na japonský dům s jezírkem.

Byt je ideální pro 2-4 osoby. Byt je nekuřácký. Trvalý pobyt možný. Dům je po rekonstrukci střešního pláště a fasády, klidný a udržovaný, vstup do domu na čip a hlídání kamerovým systémem.

Byt je vybavený kromě postelí (TV+TV stoleček, wifi-router, sedačka, dvě skříně v obývacím pokoji; dvě šatní skříně, dvě skříně s poličkami, psací stůl s vysouvacím šuplíkem pro klávesnici; botník a věšák se zrcadlem; v koupelně skříňka pod umyvadlem a skříňka nad umyvadlem se zrcadlem, vysoká skříňka vedle umyvadla, pračka; v kuchyni jidelní stůl +4 židle s podsedáky, rádio, lednička, mikrovlnka, myčka, plynový vařič a el. trouba).

Nájem 17500 Kč + poplatky (voda, teplá voda, topení, TV+internet, výtah, provoz společných prostor) 4300 Kč. Elektrika a plyn se bude převádět na nájemce.

Nájemní smlouva na rok, vratná kauce ve výši 24000 Kč, preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Případné úpravy a změny v bytě dle dohody. RK prosím nekontaktovat.

Metro Luka je cca 7min chůze a metro Lužiny cca 8min chůze od domu. Zastávka pro noční autobusy je vzdálená 3min.

V 15 min docházkové vzdálenosti se nachází:

- OC Lužiny (Billa, pošta, Pepco, restaurace, fitness, alza, lékárna, aj)

- Obchodní dům Luka (Albert, Ice land, Kik, Drogerie Teta, restaurace, fitness, lékárna, aj.) se stánky se zeleninou, kebabem a pizzou.

- LukaLiving (Tesco, pekárna, rossmann, lékárna, restaurace, aj.

- Makro

- Restaurace Kastrol

- Sportovní zázemí - zimní stadion, japonský dům, sportovní hala Lužiny, Jeremi sport.

Přimo ve vnitroblohu mateřská škola a dům dětí a mládeže.

Výborná dopravní dostupnost na Pražský okruh, Rozvadovskou spojku, na letiště i směrem do centra. Široké možnosti parkování, bez parkovacích zón. V blízkosti nákupní centrum HomePark Zličín (Tesco, Ikea,…), Globus a Metropole Zličín, OC galerie butovice, nedaleko také Baumax, Hornbach, a další.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578289
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.