Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyHeleny Malířové, Praha - Břevnov

Heleny Malířové, Praha - BřevnovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím krásný prostorný byt 3kk po kompletní rekonstrukci ve druhém patře cihlového domu s výtahem v ulici Heleny Malířové na Břevnově, Praha 6. Dům se nachází v klidné ulici a nájemníci mohou využívat udržovanou zahradu ve vnitrobloku. Součástí bytu je prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou (myčka, lednice s mrazákem, trouba, sklokeramická deska, digestoř), ložnice se vstupem na balkón, druhá ložnice, koupelna s vanou a dvěma umyvadly, samostatná toaleta, šatna, technická místnost a vstupní chodba. Byt je nezařízený až na kuchyňskou linku. Pokoje jsou neprůchozí. K bytu náleží sklep. V bytě jsou vinylové podlahy a dlažba. Celý dům je nekuřácký.

V blízkosti je tramvajová a autobusová zastávka s rychlým spojením do centra (metro A 10 minut). V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, školy, školky, sportovní vyžití). V blízkosti jsou oblíbené parky Ladronka a Hvězda a koupaliště Petynka. Letiště Václava Havla je vzdálené 10 minut autem. Krátkou procházkou se dojde k Pražskému hradu, Strahovskému klášteru i na Petřín.

Parkování je možné před domem na modré zóně nebo na blízkém hlídaném parkovišti.

Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění 2 500Kč/měsíc (při obsazenosti 2-3 osoby). Elektřina bude převedena na nájemce.

Byt je k dispozici od září 2021.

I offer spacious bright 3kk flat on the second floor of the newly renovated residential building in the attractive Břevnov area. The house is located in a quiet street and tenants can use common garden in the courtyard. The apartment has a spacious living room with fully equipped kitchen (dishwasher, refrigerator with freezer, oven, ceramic hob, and hood), bedroom with access to the balcony, second bedroom, bathroom with tub and two sinks, separate toilet, dressing room, utility room and entrance hall. The apartment is unfurnished. The apartment has a cellar. The apartment has vinyl floors and tiles. The whole house is non-smoking.

Parking is possible in front of the house in the blue zone or in the nearby guarded parking lot.

There is a tram and bus stop nearby with a quick connection to the centre (metro A 10 minutes). In close vicinity of all civic amenities (shops, restaurants, schools, kindergartens, sports, cinema, theatre, outside and inside swimming pools). Nearby are popular parks Ladronka and Hvězda. Vaclav Havel Airport is a 10-minute drive away. A short walk will take you to Prague Castle, the Strahov Monastery and Petřín.

Deposit for common house services, water and heating 2,500 CZK / month (for 2-3 persons). Electricity will be transferred to the tenant.

The apartment is available from September 2021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578346
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDMarjánka
🚶 326 m (4 min)
PoštaPraha 612
🚘 952 m (2 min)
ObchodMoje Kredenc
🚶 273 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 659 m (8 min)
RestauraceNa Hrádku
🚶 27 m (0 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 464 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Marjánka
🚶 384 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 484 m (6 min)
SportovištěT.J. Sokol Břevnov-Hradčany
🚶 211 m (3 min)
Hřiště
🚶 359 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.