Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyPod Děkankou, Praha - Nusle

Pod Děkankou, Praha - NusleVýtah • Garáž
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný, světlý byt 2+kk (63m2) v nové bytové rezidenci 4U Living, blízko metra C- Pražského povstání. Obývací pokoj (33m2) s velkým francouzským oknem je spojen s vybaveným kuchyňským koutem (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem). Obytný prostor je vybaven klimatizací. Z ložnice i ob. pokoje se vstupuje na malou terasu (5,7m2) orientovanou do klidné bytové a vilové zástavby. Koupelna s podlahovým vytápěním je vybavena vanou, krytou sprchovou zástěnou a koupelnovým nábytkem, oddělená toaleta s bidetovou sprškou. V předsíni jsou po obou stranách úložné prostory (vestavná skříň se zrcadly), bezpečnostní dveře. Komora pro pračku a úklidové potřeby. Podlahy jsou dřevěné, v koupelně, komoře a chodbě je dlažba. Byt je pronajímán nezařízený. K bytu náleží sklep (3,6m2).V přízemí domu je recepce. 2x Výtah. Poplatek za služby 4.000,-Kč/měs (vytápění, voda, odpad, atd.). Vratná kauce 30.000,-Kč.

V suterénu domu je možné si pronajmout garážové stání za 2.000,- Kč/měsíčně.

Preferujeme nájemníky bez domácích mazlíčků.

Metro, Bus i tramvaj (134,193,18) pěšky 3 min. V okolí obchody (NC Arkády na Pankráci 10 min.), restaurace, lékaři, fitness. Pěšky v dosahu parky u Vyšehradu a Kavčí hory, Podolské nábřeží s Marinou, plavecký stadion v Podolí.

Kontakt: bytvpodolipraha4@seznam.cz

We offer for rent a spacious, bright one bedroom apartment (63m2) in a new residence 4U Living, near to metro C - Pražského povstání. Living room (33m2) with a large window is connected with an equipped kitchenette (induction hob, oven, dishwasher, fridge / freezer). The living area is air conditioned. Bedroom and living room have an entrance to small terrace (5.7 m2) oriented to a quiet residential area. The bathroom with underfloor heating is equipped with bathtub and bathroom furniture, separate toilet with bidet shower. In the hall are on both sides storage spaces (built-in wardrobe with mirrors), security door. Small cleaning room for washing machine and cleaning supplies. There is wooden floor in living room and bedroom. Ceramic tiles are on floor in the bathroom, cleaning room and hallway. The apartment is rented unfurnished. Separate storage room (3,6m2). On the ground floor is a reception. 2x Lift. Utility services CZK 4.000 / month (heating, water, waste, etc.). Refundable deposit 30.000 CZK.

With the rent is available underground parking space for 2.000 CZK / month.

We prefer tenants without pets.

Public transport Metro C, Bus and tram (134,193,18) in walking distance 3 minutes. In the vicinity are shops (Shopping mall Arkady 10 minutes), restaurants, medical surgery, fitness. Close to Vysehrad and Kavci hory park, River Marina, public swimming pool.

E-mail: bytvpodolipraha4@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578355
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha63
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.