Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 126 m² bez realitkyZahradní, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Zahradní, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský krajGaráž
Cena9 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 017 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý investor nabízí k prodeji moderní nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu o dispozici 4kk/G s celkovou obytnou plochou 126,21m2 na pozemku o rozloze 801m2 v Jílovém u Prahy, parc.č. 787/46.

RD je momentálně ve fázi dokončovacích stavebních prací s předpokládaným termínem dokončení 11/19.

Rodinný dům disponuje 3 ložnicích, předsíní navazující na prostornou chodbu se vstupem do garáže a prostupující celým domem do velikého obývacího pokoje spojeného s otevřenou kuchyní s nadstandardními prosklenými plochami s rozlohou více než 40m2 a přímým vstupem na terasu s plochou 10m2. Samozřejmostí je prostorná koupelna vybavená kvalitní keramikou a sanitou zn.Hansgrohe, sprchou, dvojumyvadlem zasazeném v masivní desce, závěsným WC a bidetem, vytvářející spolu s obklady ve světle šedém tónu moderní a kompaktní celek. Vedle koupelny je samostatné WC. V celém domě je kvalitní velkoformátová dlažba a v ložnic ích plovoucí podlahy.

Konstrukce domu je z pórobetonových tvárnic o síle 375mm s vynikající hodnotou tepelného odporu ( lambda 0,083 W/mK ), která spolu s velkoformátovými okny s izolačními trojskly, silnou a kvalitní stropní izolací ( 35cm ) vytváří vysoký tepelně - izolační standard. Vytápění RD zajištěno úsporným plynovým kondenzačním kotlem, který je spojen s radiátory v ložnicích a s podlahovým topením ve zbytku domu. Důraz na úspory a šetrnost k životnímu prostředí je podtržen systémem splachování toalet využívající akumulovanou dešťovou vodu.

RD je napojen na veškeré IS ( městský vodovod + kanalizace, plyn, elektrika ) vč. vysokorychlostního optického internetu.

Umístění domu je nedaleko centra města Jílové u Prahy, v nově vznikající čtvrti, která čítá 38 pozemků a přímo navavazující na město, kde je veškerá občanská vybavenost: základní škola, 2 mateřské školy, kulturní středisko, fotbalové hřiště, mateřské centrum, supermarket Billa, restaurace, kavárna, pizzerie, pošta, lékárna, lékaři a další služby.

Jílové u Prahy mají frekventované autobusové či vlakové spojení s Prahou s dostupností stanice metra do 35 min, v blízkosti ( cca 7 km ) nájezd na pražský okruh.

Výhodou je také sjezdovka cca 5minut jízdy autem. Okolní lesy jsou protkány cyklistickými a turistickými trasami například okolo původních zlatých štol nebo k unikátnímu žampašskému mostu.

Doporučujeme osobní prohlídku. Dům je možno financovat hypotékou.

Cena zahrnuje dokončení domu včetně pozemku a veškerý právní servis

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578393
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 11. 2019
StavNovostavba
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha126
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku801
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.