Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 21 m² bez realitkySlavíkova, Praha - Žižkov

Slavíkova, Praha - ŽižkovMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní nový byt 1+kk v kompletně zrekonstruovaném domě s výtahem. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Skládá se ze zádveří, obytné místnosti, koupelny, balkonu a sklepa. Obytná místnost má kompletně vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, myčka, pračka, sklokeramická varná deska, atd.), skříň se skrytým sklápěcím lůžkem uvnitř (šířka postele 135 cm), pohovku, skříňky, stůl a židle. Z obytné místnosti je vstup na balkon s posezením. Balkon je orienovaný do vnitrobloku a nabízí výhled na Žižkovskou věž. V koupelně je sprchový kout, toaleta a umyvadlo. V zádveří je umístěna kombinovaná skříň, tedy šatní i prádelník, dveře skříně jsou tvořeny zrcadlem, tedy malá šatna. Ač je byt rozměrem malý, je vybaven prakticky a poskytuje vše k pohodlnému bydlení. V okolí se nachází množství restaurací, kaváren a malých supermarketů. Jen 5 minut chůze od parku Riegrovy sady a náměstí Jiřího z Poděbrad. Nájemné 13 000 Kč (záloha 13 000 Kč) včetně internetu platí pro nájem na 12 a více měsíců jedním nájemníkem, pro kratší sjednaný nájem a/nebo více nájemnících bude cena navýšena. Nájem nezahrnuje vedlejší náklady, které činí cca 2 000 Kč.

V krátkosti:

- Byt je v centru dění, restaurace všude, kultura, metro a přitom je v bytě absolutní klid, orientován do vnitrobloku s výhledem na Žižkovskou věž.

- Sklopná postel a důmyslné uspořádání dávají i malému bytu vše potřebné k příjemnému žití

- Balkon je místností navíc, pohodlné posezení pro dva nebo místo na sušení prádla

Kontakt:

Email přes odpověď v této aplikaci

Dorozumíte-li se česky, můžete mi zavolat: 736 612 762

We rent a modern new apartment 1 + kk in a completely renovated building with an elevator. The apartment is located on the 4th floor. It consists of an entrance hall, living room, bathroom, balcony and cellar. The living room has a fully equipped kitchenette (microwave, dishwasher, washing machine, ceramic hob, etc.), wardrobe with hidden folding bed inside (bed width 135 cm), sofa, cabinets, table and chairs. The balcony with seating is accessible from the living room.The balcony facing the courtyard, which offers view of the Zizkov Tower. The bathroom has a shower, toilet and sink. In the hall there is a combined wardrobe, that is, a wardrobe and a dresser. The wardrobe doors are made of a mirror, i.e. the hall serves as a small dressing room. Although the apartment is small in size, it is equipped practically and provides everything for a comfortable living. There are many restaurants, cafes and small supermarkets in the area. It is located just a 5-minute walk from Riegrovy Sady Park and Jiriho z Podebrad Square. The rent of 13,000 CZK (deposit 13,000 CZK) includes internet and applies on 12-month and longer contracts for one tenant. For contracts shorter than 12 months and/or for more tenants, the rent will be higher. The rent does not include running costs, which is about 2,000 CZK .

In short:

- The apartment is in the city buzz, surrounded by restaurants and culture and close to a subway station and yet it is quiet, oriented to the courtyard with the Zizkov tower view

- The folding bed and ingenious layout provide everything you needed for a pleasant life, despite the flat is small

- The balcony serves as an extra room with comfortable seating for two or as a place to dry clothes

Email via reply in this app

If you can speak in Czech, you can call me: 736 612 762

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578456
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha21
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 472 m (6 min)
PoštaPraha 33
🚶 536 m (6 min)
Obchod
🚶 115 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 535 m (6 min)
RestauracePHO Slavíkova 12
🚶 54 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 394 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 404 m (5 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 513 m (6 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 675 m (8 min)
Hřiště
🚶 431 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.