Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 254 m² bez realitkyÚnanov - Únanov, Jihomoravský kraj

Únanov - Únanov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena2 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 579 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v obci Únanov, ležící 4 km od Znojma. Dům je vhodný k rekonstrukci, jednopodlažní, podsklepený, se sedlovou střechou, dispozičně řešený jako 2+1 s průchozími pokoji o výměře 18 a 15,5 m2, kuchyně 9 m2, ve dvorním traktu se nachází další obytný prostor 1+1 (výměnek), komora, dílna a uhelna. Prostorná půda umožňuje vybudování podkroví, popř. dalšího podlaží. Zastavěná plocha nemovitosti je 226 m2. V domě je zaveden veřejný vodovod, kanalizace, elektřina, plyn, telefon a dále vlastní kopaná studna. Vytápění domu – plyn, ve spodní kuchyni jsou kamna na tuhá paliva. Ohřev TUV bojlerem. Za domem je zahrada o výměře 177 m2, využívaná k pěstování zeleniny a ovoce. K domu náleží garáž se zavedenou elektřinou o výměře 28 m2, klenbový sklep na uchování potravin a další zahrada o výměře 360 m2 se vzrostlými stromy, které se nacházejí na protější straně ulice.

Dům je obyvatelný a ihned volný. V obci je veškerá občanská a kulturní vybavenost (MŠ, ZŠ, restaurace, pošta, kadeřnictví, obchody s potravinami, koupaliště s autokempem, hřiště atd.). Dostupnost do Znojma pravidelnou autobusovou dopravou je 10 min. PENB – G (mimořádně nehospodárná).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578506
Dispozice2+1
Dostupné od14. 10. 2019
StavDobrý
PENBG
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Plocha254
VybavenoČástečně
Plocha pozemku791
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.