Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyMalý Okrouhlík, Praha - Libeň

Malý Okrouhlík, Praha - LibeňMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Výrazná sleva, původní cena pronájmu 24.000,- Kč, nyní 17.500,- Kč za kompletně vybavený apartmán. Vše co potřebuje běžná domácnost je na místě k dispozici. Vhodné i jako firemní bydlení. Nabízíme k pronájmu střešní apartmán ve vilové zástavbě, 2+kk o velikosti 60 m2+6m2 předzahrádka, s plnohodnotnou pochozí výškou a klimatizací. Byt se nachází v bytovém domě o celkem 3 jednotkách. Apartmán je nově rekonstruovaný v 2. NP. Dům zajišťuje klidné a soukromé bydlení. Byt je kompletně vybavený, včetně nádobí, kuchyňských potřeb, lůžkovin, povlečení, ručníků, dekoračních předmětů, dek, polštářů, žehlících potřeb, luxu, úklidových potřeb, kávovaru, připojení Wifi atd. Byt je vybaven novými plastovými okny s protihlukovými trojskly, všechna okna jsou opatřena žaluziemi. Dům prošel rovněž celkovou rekonstrukcí. Vytápění bytu a ohřev TUV zajišťuje tepelné čerpadlo. Nízké zálohy a vyúčtování skutečné spotřeby, dle měřidel. 2.000,- Kč/pro 1 osobu. Parkování veřejné na ulici, v místě nejsou parkovací zóny. Parkovací místa jsou dostupná. K domu přísluší předzahrádka, vybavená sedacím nábytkem.

Vybavení bytu a příslušenství:

Ložnice: dřevěná dvojpostel, šatní skříň, komoda, lenoška, toaletní stolek, pracovní stůl, noční stolky, lampy, němý sluha, klimatizace, plovoucí podlaha, koberec

Jídelní část: kuchyňský kout, rozkládací stůl, 4 židle, odkládací stůl,

kuchyňská linka, myčka, trouba, sklokeramická varná deska, lednice s mrazákem, MW trouba, kávovar, rychlovarná konvice, digestoř, podlaha dřevěná

Obývací část: rozkládací pohovka 2x, konferenční stolek 2x, TV LCD 110 cm, lampa, klimatizace, podlaha dřevěná

Koupelna: sprchový kout, umyvadlo, velký otopný žebřík, závěsné WC, kombinovaná pračka se sušičkou, fén, zásobníky na mýdla, podlahové vytápění

Předzahrádka: 2x židle, stůl, cca 6m2.

Občanská vybavenost: dostupnost MHD 100m stanice tramvaje Vychovatelna, metro Kobylisy 3 minuty tramvají ze zastávky Vychovatelna, hlavní nádraží 10 minut tramvají a metrem. Centrum 15 minut (přímá linka tramvaj). V dochozí vzdálenosti jsou restaurace, školka, škola, fitcentrum, nemocnice Bulovka, Protonové centrum, pošta, večerka, 100 m lesopark Okrouhlík. Prodejna Albert na metru Kobylisy. 500 m koupaliště Stírka, sauna, masáže.

Modern accommodation in Prague in residential area in family villa. It is a rooftop apartment. It has bedroom with queen size bed. Flat TV and WIFI. Washing machine with integrated dryer. In bathroom there is a shower. Apartment is equipped with new furniture.

Suitable as corporate housing. The apartment is ready for immediate occupancy. Everything a household needs is in the apartment.

The apartment has dishes, kitchen utensils, coffee maker, kettle, vacuum cleaner, hair dryer, bed linen, towels, bath towels, etc.

Tram stop is 100m from Apartment. Metro station Kobylisy 1km, 3mins by tram, Forest Park near apt., outdoor swimming 500m. Bobsled run 6mins by car, ZOO, Prague Botanical Garden 20mins by public transport, 9mins by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578566
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníGeotermální
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 6 m²
Terasa
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVychovatelna
🚶 268 m (3 min)
PoštaPraha 85
🚶 452 m (5 min)
Obchod
🚶 497 m (6 min)
BankaFio banka
🚶 809 m (10 min)
Restaurace
🚶 557 m (7 min)
Lékárna
🚶 540 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola
🚘 2 015 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Na Pěšinách
🚶 515 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 2 321 m (7 min)
Hřiště
🚶 549 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.