Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 89 m² bez realitkyVřesová, Květnice - Květnice, Středočeský kraj

Vřesová, Květnice - Květnice, Středočeský kraj
Cena5 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 555 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím řadový rodinný dům o velikosti 3+1 (89m2 obytná plocha), ve velmi klidné lokalitě malé vesnice Květnice III Praha-východ, v dojezdové vzdálenosti cca 15 minut od Černého mostu. Jedná se o dřevostavbu z roku 2004 s energetickou náročností budovy v kategorii C. Dům stojí ve slepé ulici s minimálním provozem. V okolí žije mnoho dětí různého věku, které mají vyžití, jak na ulici, tak na okolních hřištích, v místním malém skejtparku, kde provozují volnočasové sporty (https://www.facebook.com/hatskvetnice/). Výborná je dostupnost na MHD (2min a 7min pěšky) i na vlak z Klánovic a další služby jako je lékař, zubař, restaurace, hospoda, obchod potravin, večerka.

V blízkém a širokém okolí jsou lesy a kopec pro sáňkování. Sousedské vztahy jsou taktéž výborné, se sousedy vás v případě vážného zájmu rád seznámím.

Dům disponuje jedním parkovacím stáním před domem a větší udržovanou zahradou za domem . Na zahradě se nachází větší zahradní domek a krásný dětský domeček s terasou a několika sektory pro společnou hru (fotbal, trampolína, houpačky, tvořivá dílna, které jsou součástí prodeje). Dům je přizpůsoben pro rodinu s dvěma dětmi, které mají, jak na zahradě, tak v domě, vybudované krásné zázemí. Součástí domu je zastřešená terasa s dřevěnou podlahou se vstupem velkými okenními dveřmi do obývacího pokoje. Vytápění je zajištěno chytrým keramickým akumulačním vytápěním EVO. Celková spotřeba elektřiny celého domu čtyřčlenné rodiny (vytápění, ohřev vody bojlerem, TV, internet, vaření, svícení ...) cca 26 000,- za rok. Dům také v nedávné době proběhl preventivními investicemi, jako je změna způsobu vytápění, výměna bojleru i všech připojných vodovodních hadic a kompletní rekonstrukce dětského pokojíčku. Stejně tak proběhla výměna francouzských oken a jejich skleněných výplní za lepší izolační sklo s pokovovaním proti přehřívání interiéru. Součástí domu je pevné vybavení na míru, jako jsou vestavěné skříně, dětský pokojíček, jídelní stůl a kuchyň se spotřebiči.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu578829
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2019
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
Užitná plocha89
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku250
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.