Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyKe Kamenci, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Ke Kamenci, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 966 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zařízený byt 2+KK v rezidenční části Pardubic, 5 minut pěšky od nemocnice, 3 minuty pěšky k Matičnímu jezeru, 10 minut pěšky na Pernštýnské nám. Zastávka trolejbusu a autobusu Štrossova cca 1 minuta. Zastávka Na Okrouhlíku cca 2 minuty. Vlaková zastávka Pardubice-Pardubičky cca 4 minuty.

Byt v prvním patře tříposchoďové novostavby zkolaudované koncem roku 2003 je vybaven plovoucí podlahou (obývací pokoj a ložnice) a dlaždicemi (chodba, koupelna, WC, šatna). V koupelně je sprchový kout, WC je umístěno samostatně. V chodbě je velká vestavěná skříň a prostorná šatna. K bytu náleží balkón, komora vedle bytu a parkovací stání ve dvoře. V domě je celkem 6 bytových jednotek.

Velkou předností je světlost, atypická zakulacená stěna v obývacím pokoji je osazena šesti okny (drevěná Eurookna). Dům je vybaven výtahem.

Byt je kompletně zařízen. Myčka nádobí, pračka, horkovzdušná trouba, lednice, postel s úložným prostorem v ložnici, rozkládací rohová pohovka v obývacím pokoji.

Nízké měsíční náklady (680 Kč - úklid, záloha na vodu, údržba, osvětlené, pojištění, revize apod.). Byt je k dispozici od března 2010. Zavolejte, máte-li dotazy nebo pokud byste si chtěli domluvit prohlídku. Tel. 608034260

Up for sale there is 1-bath 1-bedroom condominium unit in a house built in 2003. Second floor out of four floors. There are 6 units in the house.

Located in a residential part of town (3 minutes of walk to the hospital, 10 minutes to the central square), there is a good connection via the public transportation. Two bus and trolley stops within 2 minutes, local train service to the main station within 4 minutes of walk.

There are artificial hard wood floors combined with tiles in the hallway, bathroom and toilet. There is a shower in the bathroom, toilet is located separately. A large walk-in closet and built-in coat closet in the hallway. This unit is equipped with a balcony, an extra storage room right next door and also a open space parking lot in the yard of the house. There are six windows in the living room, which provides a very light place to live.

This unit comes fully furnished. Dishwasher, washing machine, fridge and a stove with convection oven are installed. There is a queen size bed in the bedroom with a storage space, convertible sofa in the living room also comes with a storage space underneath.

Low monthly maintenance payments (circa 680 CZK).

Available since March. Feel free to ask questions or call for scheduling an appointment. Tel. 608034260 (Czech) or 777327527 (English)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu57929
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha63
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.