Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyMlýnská, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Mlýnská, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


For englist please scroll down.

Nabízíme k pronájmu nový, částečně vybavený, byt 3+kk s balkónem, v novostavbě bytového domu Ryolit. Byt se nachází v centru Brna na ulici Mlýnská ve 3NP s výtahem. Orientace bytu je do vnitrobloku, jedná se tedy o klidnou část. Podlahová plocha bytu je 84 m2,(obývací pokoj 36 m2, pokoj 1: 16,8 m2, pokoj 2: 12,2 m2), balkón 5,5 m2. K bytu náleží sklepní koje 3,2 m2, V případě zájmu lze pronajmout kryté garážové stání, umístěné v -1NP. K dispozici je také společná zahrada s relaxační zónou umístěná ve vnitrobloku.

Byt je vybavený novou kuchyňskou linkou na míru (Oresi), včetně vestavěných spotřebičů (lednice, mrazící box, myčka, varná deska, el. trouba, digestoř). V chodbě se nachází na míru dělané, vestavěné skříně, v ložnici je umístěna velká šatní skříň, manželská postel a psací stůl. Gauč a jídelní stůl jsou součástí obývacího pokoje, který je propojený s kuchyní. V bytě jsou dále instalovaná moderní úsporná LED světla, v pokojích i s možností regulace jasu a barvy světla. Energitická náročnost A-B.

Velmi žádaná lokalita, 8 minut chůze od Náměstí Svobody v blízkosti nákupního centra Galerie Vaňkovka a přímo vedle nového business centra Vlněna. Bytový dům je dobře dopravně dostupný, nachází se nedaleko hlavního nádraží, ústředního autobusového nádraží a zastávek trolejbusů i tramvají.

Cena pronájmu: 19.500,- Kč/m nájem + 3.500,- Kč/m služby. Při nastěhování se majiteli skládá kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Majitel si neúčtuje žádné provize RK. K bytu je možné pronajmout kryté parkovací stání za 1.500,- Kč/ m. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Byt je určen POUZE PRO NEKUŘÁKY a BEZ ZVÍŘAT.

Byt je připraven k nastěhování ihned.

We offer new, partly equipped flat with disposition 3+KK. Flat is located in apartman house Ryolit in center of city (Mlýnská street). Orientation of the flat is to the inner block, in 3 upper ground floor with lift. Apartment floor area is 84 m2 (living room 36 m2, first room: 16,8 m2, second room: 12,2 m2, balcony 5,5 m2. The apartment has a basement with area 3,2 m2. It is possible rent the parking place too, which is in -1 underground floor. Common garden and the relax zone will be available to tenants.

There is new kitchen from Oresi, built-in appliances included (fridge, freezer, dishwasher, oven, cooker, digester). Other equipment: built-in cabinets, double bed, writting table, sofa, dining table. There are installed modern and austerity lights with possibility colour and brightness regulation. Energy intensity A-B.

Requested site, 8 minutes from Freedom Square, nearby shopping center Galerie Vaňkovka and directly near new business center Vlněna. Good transport availability, train station 3 minutes from flat, bus station , tram and trolley stations nearby.

Price: 19.500,-CZK/month as rent + 3.500,-CZK/month for services. Owner demands refundable bail in ammount one month rent. No commissions to Real estate agency. It is possible rent a car parking place, price 1.500,-CZK/month. Suitable for non-smokers and without animals.

You can move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579453
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.