Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 300 m² bez realitkyKunčice pod Ondřejníkem - Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský kraj

Kunčice pod Ondřejníkem - Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský krajGaráž
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům 7+1 se vzrostlou a udržovanou zahradou s venkovním bazénem o rozměrech 8x4m. Pozemek je situován ve svahu s krásnými výhledy na Beskydy. Obytná plocha domu je 300 m2, celková plocha pozemku je 1704 m2. Nemovitost byla zkolaudována v roce 1997, nachází se v obci Kunčice pod Ondřejníkem (mezi Čeladnou a Frenštátem p. R.), velice dobře dostupná autem, případně hromadnou dopravou do Frýdku-Místku i do Ostravy. Dům je v dochozí vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti a hromadné dopravy - 200 m od školky, školy, cca 500 m do centra obce, kde se nachází obecní úřad, obchod, lékaři (dětský, zubní, obvodní), restaurace, pošta.

Součástí domu je dvojgaráž s elektrickými vraty, na pozemku je pak další samostatně stojící dvojgaráž s přístavkem pro uskladnění zahradního nářadí.

V přízemí domu je samostatná kuchyň, jídelna propojená s prostorným obývacím pokojem s krbem. Z obývacího pokoje je přímý přístup na terasu. Dále se v přízemí nachází koupelna se sprchovým koutem a WC, předsíň a hala se schodištěm.

V 1. patře je hlavní ložnice s vestavěnou skříní a balkónem, 2. ložnice/dětský pokoj a 3. ložnice/dětský pokoj. Na patře je dále prostorná koupelna s vanou a dvěma umyvadly, samostatný sprchový kout s WC.

Nad 1. patrem je zateplený půdní prostor, který je obložen dřevem a dobře přístupný z interiéru.

V obytném suterénu se nachází posilovna se saunou, WC a sprchovým koutem, pokoj pro hosty, prostorná spíž, samostatná prádelna se sušárnou a úložné prostory pod schodištěm.

Dům je zateplen, v r. 2015 byla udělána nová fasáda. Vytápění je řešeno akumulačními kamny a tepelným čerpadlem (vzduch - vzduch), dále možno vytápět krbem s výkonem 15 kW s rozvody z krbu do pokojů v 1. patře.

Dům má zabezpečovací systém, anténní rozvody, je napojen na obecní kanalizaci, na hranici pozemku je případně k dispozici plynovod.

V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vás provedeme (pouze přímí zájemci, NE MAKLÉŘI, NE REALITNÍ KANCELÁŘE).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579705
Dispozice7+1
Dostupné od8. 1. 2020
StavVelmi dobrý
PENBE - Nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha300
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 704
Typ budovyCihla
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.