Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyPod Dvorem, Praha - Veleslavín

Rezervováno
Pod Dvorem, Praha - VeleslavínMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 8,5 m² • Sklep 3,4 m²
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronajmeme krásný nový byt 3+kk v klidné části Prahy 6 Veleslavíně o celkové ploše 82 m2 s velkým balkonem. Byt se nachází v 4. podlaží cihlové novostavby s výtahem a je orientován na JZ. Byt tvoří 3 obytné místnosti (obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvě ložnice), koupelna včetně WC, samostatné WC a předsíň. V bytě je dřevěná podlaha, vestavné skříně, nová kuchyňská linka se spotřebiči (včetně nové myčky a lednice s mrazákem), pračka se sušičkou. Možnost vybavení dalším nábytkem dle vzájemné domluvy. Všechna okna vybavena venkovními žaluziemi.

Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost: 2 min chůze stanice metra A; Veleslavín, zastávky tramvaje, vlaku a autobusové linky na letiště. Dále obchody a restaurace v okolí (Evropská, Vokovice), škola, školka, pošta, Ústřední vojenská nemocnice, parky Divoká Šárka či obora Hvězda. Možnost i pro cizince (domluvíme se anglicky, německy). Jen dlouhodobý pronájem. K nastěhování nejdříve od prosince 2023. Garážové stání a sklep v ceně nájmu. Výše zálohy na energie, poplatky (min 5.000,--) závisí na počtu nájemníků.

Modern apartment for rent in a demanded location of Prague 6 – Veleslavín, located on the 4th floor of a completely new brick house. Size of 82 m2, flat disposition 3 + KK: kitchen area combined with living area, 2 bedrooms, separate toilet and bathroom, big terrace, oriented S and W. Wooden flooring, kitchen with integrated dishwasher, fridge with freezer, washing machine with dryer etc. All windows have external window blinds. At the moment partly furnished, can be fully furnished on demand. Garage and storage place available in the basement of the building. Not intended for short-term rentals. The owner speaks English and German.

Very convenient locations: 2 minutes‘ walk to stations of metro A Veleslavín, tram, train and bus lines including the line to Ruzyně airport. Lot of shops and restaurants (Evropská, Vokovice), green areas nearby (large parks Divoká Šárka or Hvězda).

For rent from December 2023. The utilities based on number of flat users (min. 5000,--). Rented by the owner, no further fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579810
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Balkón 8,5 m²
Sklep 3,4 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 259 m (3 min)
PoštaPraha 616
🚘 1 810 m (4 min)
ObchodHello!
🚶 267 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 922 m (4 min)
RestauraceNa Závisti
🚶 238 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 261 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Vokovice
🚶 459 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Vokovická
🚶 568 m (7 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚶 769 m (9 min)
Hřiště
🚶 518 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.