Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyVe Svahu, Praha - Podolí

Určeno ke spolubydlení
Ve Svahu, Praha - PodolíVýtah • Garáž
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 750 Kč


Hledáme spolubydlící do krásného bytu po rekonstrukci, s balkonem a výhledem na panorama Kavčích hor, Podolí a Barandova. Moderní byt o velikosti 80 m2 se nachází v osmém patře udržovaného domu s prostorným výtahem.

Zcela nová kuchyně kompletně vybavená spotřebiči: americkou lednicí s mrazničkou, sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, myčkou, mikrovlnkou, kávovarem a varnou konvicí. Útulná koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC zvlášť. Prostorná chodba s pračkou a sušičkou.

Byt disponuje dvěma neprůchozími pokoji, z nichž v jednom bydlíme my. V případě obsazení pokoje jednou osobou vychází nájem i s poplatky a wifi na 10 500,- Kč. V případě obsazenosti dvou osob vše vyjde na 5700,- Kč na osobu. Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Skvělá dopravní dostupnost: 5 min pěšky na tramvaj Podolská vodárna nebo na metro Pražského povstání/Vyšehrad. V okolí kompletní občanská vybavenost (pošta, banky, obchody, restaurace, škola, fitness) a dostatek zeleně (Vyšehrad, cyklostezka podél Vltavy). Klidné bydlení v atraktivní lokalitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579813
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.