Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitky

Rezervováno
Bradlec, Středočeský krajVybaveno • Garáž • Terasa

Měsíční nájemné16 500 Kč

Základní nájemné13 500 Kč
Poplatky za energie3 000 Kč
Vratná kauce25 000 Kč

Nabízíme Vám k pronájmu pěkný slunný byt 2+kk nacházející se v přízemí třípodlažního bytového domu v ulici Zelená, Bradlec. Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Podlahová plocha bytu činí 53 m2. Na byt navazuje zimní zahrada o výměře 10m2. Dispozice: vstupní chodba, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, dále kuchyňský kout s jídelním stolem a na něj navazující obývací pokoj, ložnice. Z obývacího pokoje je vstup do útulné zimní zahrady sloužící nejen k odpočinku. Přímo z bytu (obývací pokoj i ložnice) vstup také do společné venkovní zahrady, která je určena k využívání všem obyvatelům domu. Také možnost využití venkovního krbu ke grilování. Byt je plně zařízen a nabízí velké množství úložných prostor - vybavená kuchyňská linka vč. spotřebičů (lednice s mrazničkou, el. sporák, trouba, myčka, mikrovlnná trouba, varná konvice), jídelní stůl a židle, dále pračka, rozkládací pohovka s úložným prostorem, konferenční stolek, vestavné šatní skříně na chodbě a v ložnici, vestavná obývací stěna, pracovní stůl s židlí, dvojlůžko s úložným prostorem, lehátko a stůl v zimní zahradě. Byt je vytápěn plynovým kotlem. K bytu také náleží garáž s velkým úložným prostorem + 2-3 venkovní parkovací místa před garáží.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu v blízkosti přírody lákající k aktivnímu odpočinku (údolí Jizery, park, les, rybníky, nedaleko lesopark Radouč), ale zároveň s vynikající dostupností města do 5-10min autem, kde je veškerá občanská vybavenost (obchody, sportovní centra, poliklinika aj.), autobusová zastávka MHD 2min chůze. Přímo v obci obchod s potravinami, 2 restaurace, školka, dětské hřiště, sportoviště (kurty, beach volleyball), penzion.

Byt je vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáky. Cena: 16.500 Kč nájemné včetně všech poplatků a internetu, požadovaná jistina (kauce) 25.000,-Kč. Byt bude připraven k nastěhování od konce prosince 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579844
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 12. 2019
Podlaží
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha53
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Terasa
Energie
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu