Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyMichelská, Praha - Michle

Rezervováno
Michelská, Praha - Michle
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám moderní, světlý byt 2+1 s podlahovou plochou po zaokrouhlení 62 m2 na adrese Michelská 74, Praha 4.

Lokalita s výborným dopravním spojením do centra – Metro C Kačerov 2 min busem (pěšky 5 min), Metro C Budějovická 4 min), bus: 124,138,139, 150, 910, 905.

V bezprostřední docházkové vzdálenosti se nachází BB Centrum s parkem, úřady, bankami, restauracemi, obchody, sportovišti (atletický stadion, balance club - fitness, sauna, bazén).

Byt je situován ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu.

Pokoje jsou neprůchozí. Dispozičně se jedná o prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku, ložnici, předsíň s velkým šatním prostorem, koupelnu, oddělené WC a třetí místnost, kterou lze využít jako samostatnou kuchyň (i zde je provedena příprava pro její realizaci), či jako další velkou komoru/šatnu.

Okna jsou plastová (obývací pokoj do ulice s orientací na V a ložnice do vnitrobloku (Z). Vytápění je řešeno plynovým kotlem s ohřevem vody. V pokojích jsou původní renovované parkety, na chodbě, koupelně a WC dlažba ve stejném dekoru. Interiérové dveře z masivu v bílém lesku.

Ve sprchovém bezbariérovém koutě je instalován moderní sprchový panel s masážními tryskami a tropickým deštěm. Příjemnou atmosféru designové koupelny podtrhuje barevný led pásek s možností přepínání barevných odstínů.

Poplatky velmi nízké: 1830 Kč měsíčně včetně fondu oprav.

Dům bude procházet renovací, v příštím roce v plánu nástavba (schváleno SVJ), ze které se plánuje výstavba nového výtahu a nová fasáda. Parkování modré zóny, případně hlídané parkoviště vedle domu.

Byt je ideální jak na bydlení, tak i pronájem, protože je možné kuchyň umístit samostatně a získat 2 neprůchozí oddělené pokoje Jedná se o skvělou lokalitu díky BB Centru, kde se nachází mnoho mezinárodních firem s docházkovou vzdálenosti metra.

Byt je bez zástavy či jiného právního omezení, je možné jej financovat hypotéčním úvěrem s úrokovou sazbou již od 2,17%, který Vám mohu kompletně vyřídit včetně doplňkového úvěrového produktu již od 3,9% k dofinancování hypotéčního úvěru. K ceně je zapotřebí připočíst 4% daň z nabytí nemovitosti (dle zákona hradí kupující). Prodej bude realizován bez účasti služeb RK. Energetická třída bude aktualizována.

Kontakt: veronika.vanurova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579861
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.