Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyTlustého, Praha - Horní Počernice

Rezervováno
Tlustého, Praha - Horní PočerniceVýtah
Cena3 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 013 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám byt v OV v lokalitě Praha 9-Horní Počernice.

Byt o celkové výměře 47 m2 se nachází ve 4.patře (ze 4) panelového domu s novým nákladním výtahem, bočním bezbariérovým vstupem a dvěma klasickými. Orientace bytu na východ s příjemným výhledem za město. Dům je zateplen. Před vchodovými dveřmi je uzamykatelná chodba pro 6 bytů, dostatek místa pro botník a kočárek. V bytě se nachází ložnice (17,3 m2), obývací pokoj spojený s prostornou kuchyní (22,5 m2), samostatný záchod, koupelna (sádrokarton) s novým umyvadlem a vanovou zástěnou a předsíň. V bytě jsou plastová okna, podlaha v obývacím pokoji a ložnici je plovoucí se zvukovou izolací, v kuchyni a na chodbě dlažba. K bytu náleží sklep.

V kuchyni je starší, avšak plně funkční kuchyňská linka. V předsíní a kuchyni jsou podhledy, ideální pro uskladnění věcí. Sklep je vybaven velkým dřevěným regálem. Před dvěma lety byl byt kompletně vymalován a obývák prošel renovací stěn a stropu. Stačí nastěhovat nábytek a můžete bydlet.

Měsíční poplatky: SVJ 3.200,-, záloha na el. 500,-. Topení je plynové ústřední, s vlastní kotelnou. Možnost parkování na vlastním pozemku před i za domem. PENB C - úsporný, certifikát k dispozici.

Lokalita této městské části se vyznačuje příjemným bydlením, kde se mísí bytové domy s pravidelnou zástavbou rodinných domů, zelení a rybníky. Kompletní občanská vybavenost (školky, školy, lékařská zařízení, obchody... - nový Lidl hned za domem aj.), MHD 3 min., cyklostezky 5 min. V blízkosti je rovněž OC Černý most, IKEA, Hornbach.

Byt je prodáván přímo od majitele. UPOZORŇUJI, že odmítám jednat s RK!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu579999
Dispozice2+kk
Dostupné od21. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha47
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.