Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyPočernická, Praha - Strašnice

Počernická, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 15 m² • Terasa 20 m²
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Plně zařízený slunný byt 1+kk s orientací na jihozápad o podlahové ploše 30 m2, situovaný v 1. NP třípodlažní luxusní, designově řešené rezidenci na adrese Počernická 3104/27, Praha 10 - Strašnice. Byt se nachází 8 minut chůze od metra A Želivského. K dispozici od května 2023.

Nájem 15 500,- Kč/měsíc, poplatky 4500,- Kč/os. zahrnují komplet zálohy na elektřinu, plyn, vodu, vysokorychlostní internet, TV a další. Vratná kauce je 25 000 Kč.

V kuchyni je myčka, lednice, varná indukční deska, mikrovlnná trouba a pračka, v pokoji naleznete pohovku, pohodlnou dvojpostel box spring, TV, komodu a velkou zrcadlovou skříň. V koupelně je umyvadlo, sprchový kout a WC. K bytu náleží terasa a malý balkon. Byt je v perfektním stavu, vybavený ve stylu apartmánů: zabezpečovací systém, zamykání na kartu, automatické venkovní žaluzie. K dispozici dále: nádobí, přikrývky a lůžkoviny. Parkování je na ulici před domem.

Dům se nachází 8 minut pěší chůze od stanice metra A a má vynikající autobusové spojení. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost včetně polikliniky, lékárny, fitness centra a pod. a obchodů. V blízkosti nemovitosti je Malešický park vhodný pro relaxaci a volnočasové aktivity. Byt je volný od 1.5.23

Fully furnished sunny apartment 1+kk, south/west orientation with a floor area of ​​30 m2, located on the 1st floor of a three-story luxury design residence at Počernická 3104/27, Prague 10 - Strašnice. The apartment is located an 8-minute walk from metro station A Želivského. Available from 11/1/22.

Rent CZK 15,500/month, fees CZK 4,500/person. include a set of deposits for electricity, gas, water, high-speed internet, TV and more. The refundable deposit is CZK 25,000.

In the kitchen there is a dishwasher, fridge, induction hob, microwave oven and washing machine, in the room you will find a sofa, a comfortable double box spring bed, a TV, a chest of drawers and a large mirrored wardrobe. The bathroom has a sink, shower and toilet. The apartment has a terrace and a small balcony. The apartment is in perfect condition, equipped in the style of apartments: security system, card locking, automatic external blinds. Also available: dishes, blankets and bedding. Parking is on the street in front of the house.

The house is an 8-minute walk from the A metro station and has excellent bus connections. All civic amenities are nearby, including a polyclinic, pharmacy, fitness center, etc. and shops. Near the property is the Malešický park suitable for relaxation and leisure activities. The apartment is available from 1/5/23.

Fully furnished sunny apartment 2 + kk with orientation to the SE, with a floor area of 30 m2, situated on the ground floor of a three-storey luxury, design residence at Počernická 3104/27, Prague 10 - Strašnice. The apartment is located 8 minutes walk from the metro A Želivského. It is available immediately. Rent 13,000 CZK / month, fees 3,500 CZK include deposits for electricity, gas and water, high-speed internet, TV and more. Refundable deposit 1 month rent with fees.

The room is equipped with a comfortable double box spring bed, TV, large mirror cabinet and sofa. The bathroom has a shower and a toilet. The apartment has a balcony and terrace. The apartment is in perfect condition, equipped in the style of apartments: security system, card locking, automatic outdoor blinds. Also available: dishes, blankets and bedding. Parking is on the street in front of the house.

The house is a 2-minutes walk from the bus station which is 2 stops from metro A - Želivského. In the vicinity are all civic amenities, including clinics, pharmacies, shops and fitness centers. Near the property is Malešický park suitable for relaxation and leisure activities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580319
Dispozice1+kk
Dostupné od23. 4. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 20 m²
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 15 m²
Předzahrádka 20 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDHostýnská
🚶 218 m (3 min)
PoštaPraha 108
🚶 611 m (7 min)
ObchodŽabka
🚶 237 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 491 m (6 min)
RestauraceVeselá Kachna
🚶 561 m (7 min)
LékárnaSlunečná lékárna
🚶 314 m (4 min)
ŠkolaZŠ Hostýnská
🚶 250 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Hřibská
🚶 361 m (4 min)
SportovištěVelodrom Třebešín
🚶 744 m (9 min)
Hřiště
🚶 282 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.