Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyMattoniho nábřeží, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský kraj

Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský kraj
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Pronájem zcela nového, vzdušného, moderního a slunného bytu 1+kk/B o ploše 50 m2 v 7.NP novostavby právě dokončeného bytového komplexu „Rezidence Mattoniho nábřeží“ (kolaudace 01/2018) v Dolních Drahovicích. Hlavní obytná místnost je velkým francouzským oknem propojena s prostorným balkonem, orientovaným na jihozápad s výhledem do zeleně.K bytu je možné pronájmout kryté parkovací místo v suterénní garáži objektu za 2.000 Kč měsíčně.

DISPOZICE bytu:

Velký obývací pokoj (29,30m2) s integrovanou, plně vybavenou kvalitní kuchyní, koupelna se sprchovým koutem (vybaven hydro-masážním panelem) a toaletou (4,30m2), dále samostatná komora/šatna (3,60m2), předsíň (6,70m2) a balkon (6,20). V komfortně zařízené kuchyni s elegantním nábytkem smetanového odstínu jsou k dispozici veškeré spotřebiče (myčka, MW, sklokeramická deska, trouba, odsavač).

Byt je vybaven kvalitní laminátovou plovoucí podlahou a luxusními obklady, dlažbou i sanitou, elegantními dveřmi a zárubněmi. V koupelně je instalován nerez otopný žebřík a příprava pro pračku.

Do bytu je přiveden rozvod TV sítě, vysokorychlostního internetu a domácí telefon. Dodávka tepla a ohřev TUV jsou zajištěny z dálkového zdroje s garancí nízké ceny, v celém bytě je instalováno podlahové vytápění s jednoduchou obsluhou. Výtahem (celkem 3 v budově) je možno sjet přímo do prostorných suterénních garáží s vraty na dálkové ovládání.

Budova je ve výborném technickém stavu, s kvalitním konstrukčním systémem a nadstandardně zatepleným vnějším pláštěm (PENB dle Vyhl. 78/2013 Sb. tř. B – velmi úsporná). Samozřejmostí jsou čisté a udržované společné vnitřní prostory, vstupní hala i parková zeleň kolem domu. Celý objekt je oplocen s uzamčeným vjezdem a vstupy. Správu domu vykonává profesionální firma s dlouholetou zkušeností.

V blízkosti rezidence se nachází kompletní občanská vybavenost, vč. MHD, nákupních možností, zdravotnických zařízení a sítě školských zřízení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580331
Dispozice1+kk
Dostupné od10. 11. 2019
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Plocha50
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.